2777
2789
🎗 خرداد 🦋 مراقب اطرافیان خود به خصوص کسانی که نسبت به شما حسد می‌ورزند، باشید. حواستان به پس‌انداز ...

در مضیغه هستم این ماه .حسود هم زیاد دارم چکارشون کنم خوو.دیگه هیچی نداشت ؟امیدی چیزی ؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی زحمت برامنم بگیر. ماه تولدم مهرهستش

🔮 مهر
♠️ تک پیک ♠️
دعوا، درگیری یا کشمکش با شخص یا اشخاصی / سوءتفاهمی که رفع خواهد شد.
—~♣️❅ೋ❅♦️❅ೋ❅♣️~—

‏چند ملیون اسپرم فهمیدن چه خبره عقب کشیدن؛ منِ ک&خل فکر کردم برام ریدن شیرجه زدم     
برامنم بگیر دی

🔮 دی
❤️ ۹دل ❤️
احساس موفقیت از یک موضوع عشقی/ شادی و موفقیتی که از شخص مورد علاقه‌تان به شما می‌رسد./ مورد مهر و عطوفت شخصی قرار میگیرید که دوستش دارید که سبب علاقه‌ی بیش از پیش شما نسبت به او می‌شود.
—~♣️❅ೋ❅♦️❅ೋ❅♣️

‏چند ملیون اسپرم فهمیدن چه خبره عقب کشیدن؛ منِ ک&خل فکر کردم برام ریدن شیرجه زدم     
من شهریور

شهریور
♣️ ۶ خاج ♣️
تغییرات مثبت و سازنده‌ای که یکباره و ناگهانی در زندگی شما پیش می‌آید و باعث دگرگونی اوضاع، شرایط و موفقیت‌های زندگی شما می‌گردد./ اوضاع زندگی شما از جهات مختلف به سمت بهبودی و بهتر شدن پیش خواهد رفت.

برای منم بگیر لطفا اسفندم

اسفند
♦️ ۴ خشت ♦️
مورد تعریف و تمجید و ستایش اطرافیان قرار می‌گیرید./ از کارهای شما قدردانی به عمل می‌آید که این موضوع باعث خشنودی شما خواهد شد

من دی

دی
❤️ ۹دل ❤️
احساس موفقیت از یک موضوع عشقی/ شادی و موفقیتی که از شخص مورد علاقه‌تان به شما می‌رسد./ مورد مهر و عطوفت شخصی قرار میگیرید که دوستش دارید که سبب علاقه‌ی بیش از پیش شما نسبت به او می‌شود.
—~♣️❅ೋ❅♦️❅ೋ❅♣️~—