2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید شد.....

شاید درکارنیس..

میخوام....بفهمن پادشاهه منم ،بپا که زیرپام فشارت ندم👎،میخوام همه اونا که ذهنشون نجسه ببازن،میخوام پره رقص باشه اصلامجلس جنازم.....اری تشرکافی نیست،گاهی برای خراب کردن هیولای خودساخته توپ ها اتش لازم است،وبرای خاموش کردن اتش خودسوزانده سیل ها اشک،گرجهنم میروی مردانه روووو.......👎👎👎

زیاد پایین نمیتونه بیاد چون بخاطر بالا رفتن دلار دولت حقوق بعضی از کارمندان ش رو بالاتر برده البته نه به اندازه افزایش قیمت دلار، قیمت خرید تضمینی محصولات کشاورزی و دامی رو هم بالاتر برده، حالا اگه قیمت دلار رو تا ۱۵ پایین بیاره، هزینه هاش خیلی بالا میره

زیاد پایین نمیتونه بیاد چون بخاطر بالا رفتن دلار دولت حقوق بعضی از کارمندان ش رو بالاتر برده البته ن ...

آخه, ما پسته داریم یک سال زحمت کشیدیم تا چند وقت پیش قیمت خوب بود ولی الان دلار اومده پایین دیگه هیچ کی از ما نمیری همین خاطر نگرنم. ....

خدا کنه....

اینا همش بازیه.یه مدت یه کله میبرن بالا میگن تقصیر کاخ سفیده. بعد میارن پایین میگن دست خودمونه. این یه کله بالا رفتن همش بازی چند برابر قیمت به مردم میفروشن قیمت پایینتر از مردم میخرن. هر هشت سال یه بارم نفر بعدی میاد قیمت میاد پایین چندسال نوسان میکنه. بعد چهارسال دوم یه کله میره بالا. شما بخوای نمودار طلا و دلارو بورس نگاه کنی هر هشت سال یه بار تکرار میشه

اینا همش بازیه.یه مدت یه کله میبرن بالا میگن تقصیر کاخ سفیده. بعد میارن پایین میگن دست خودمونه. این ...

درسته ...ما مردم بیچاره باید رنج بکشیم......دلار میاد پایین ولی جنس هاشو ن هنوز قیمت بالا ست

درسته ...ما مردم بیچاره باید رنج بکشیم......دلار میاد پایین ولی جنس هاشو ن هنوز قیمت بالا ست

همه بدبخت شدیم خیلیا از تر اینکه سرمایشون بی ارزش نشه میرن طلا و دلار میخرن اینام حسابی جیب مردم دارن خالی میکنن. همش درحال باختنیم.