2777
2789

هرموقع بهش پیام میدم جواب نمیده. نمدونم فازش چیه. 

هروقتم کارداره انقد عزیزم عزیزم میکنه.هی تندتند پیام میده. من که دفعه اول جوابمو نداد. بعد بیست روز پیام داده. عزیزم مشکلت حل شد🤕یا میخای عوص کنیم؟؟ 

میخاس ی روز بجای من بیاد سرکار باز من روز بعدش بجای اون برم. 

منم اصلا جوابشو ندادم. 

باز دوباره الان بهم پیام داده. بنطرتون چیکارکنم. 

تنها با من اینجوری نیست. جواب هیچکسو نمیده. مگه رییسمون. 

یه کارعاقلانه میخام بکنم. 

که بفهمه کارش اشتباهه. 

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب نده و تمام

با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!

براش پیام بده بگو بیست روز پیش احتیاج به تعویض شیفت داشتم نه الآن

یه مدل دوستت دارم هست که گفته نمیشه                فقط فهمیده میشه                                           بهش میگن:                                       دوستت دارم واقعی    

بگو ممنون همون موقع لازم بود

و دیگه هیچ جوابی نده

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ببین ما نمیتونم کسی رو تربیت کنیم یا تغییر بدیم یا چیزی به کسی بفهمونیم،رابطه تو باهاش رسمی کن،جواب پیاماشو هم نده

اینم فقط برای ارامش خودت و اینکه این ادم به درد تو نمیخوره همین و بس

((دین من انسانیت است))

چیزی نیست خود خواهه داشتیم از این موارد کارشو راه نندازین

من البته راه مینداختم اما با تجربه الانم میگم راه نندازی هر چند اینقد پررو بود میگفتم جزوه نمیدم دارم میخونم یا فلان عمدا میگفتم، میگفت تو خوابیدی بذار پایین تختت من آخرشب میبرمش صبح زودم قبل بیدار شدنت میارم میذارم سرجاش

اینا سودجو و منفعت طلبن ، کلا نبودن باهاشون راحتتره

ودرگیریم باهاشون بی فایدس فقط فاصله و دوری و بی محلی جوابه

بگو ای ام نیستم دیگه

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
چیزی نیست خود خواهه داشتیم از این موارد کارشو راه نندازین من البته راه مینداختم اما با تجربه الانم ...

دقیقا همین ادمه😞

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
مثل خودش رفتار کن جوابشو نده سین کن ج نده

اخه بار دیگه م باز پیام میده. براهمه همکارام همینجوریه

تو بازهم جواب نده کلا باهر کی مثل خودش رفتار کن 

باورت میشه یکی از همکارام بهش تبریک گفته بدنیا اومدن بچشو. بعد ده ماه هنوزم جوابشو نداده. 

همدیگه رو هم میبینن هفته ای سه چاربار.