2777
2789
عنوان

دستای خدا

1060 بازدید | 19 پست

حتی الان که حالم بده هیچوقت 

از معجزه دستای خدا ناامید نمیشم😭😔

میدونم یک روز من رو با تمام وجود وجود توی بغلش میکشه و با دستا‌ش نوازش میکنم

هیچوقت ناامید نمیشم هیچوقت

مطمئنم همه چی یک روز درست میشه

یک روز که چشمام باز کنم میبینم ورق زندگیم برگشته

عزیزتر از جانم هیچوقت ناامید نمیشم

که قراره تو رو بهم برگردونه😭

یک روز که چشمامون باز کنیم میبینم دامادی پسرامون کنار هم ایستادیم

مرد من این روزها دلم فقط تورو میطلبه😭😔بگو هنوز مثل اون سالها از دوریم تب میکنی

خدایا بگووو پاداش این صبوری و کم نیاوردن

یک روز قرار ختم به خیر باشه❤️

میدونم ناامیدم نمیکنی یک روز همه چی درست میشه😭

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚

درست میشه...

نه تو میمانی و نه اندوه  ونه هیچ یک از مـــردم این ابادی       به حباب نگران لب یک رود قسم🌞و به کوتاهی  ان لحظه شادی که گذشت⬅غصه هم خواهد رفت...انچنانی که فقط خاطره ای ماند💭 لحظه ها عریانند👖به تن لحظه خود جامه انده مپوشان هرگز  تو به ایینه?!نـــه!ایینه به تو خیره شده است   وو اگر خنده کنی اوبه تو خواهد خندید  و اگر بغض کنی...  اه از ایینه دنیا که چه ها خواهد کرد....       سلام بر تو دووووست خلم   .ببخشید!یعنی دوست گلم✌🌸امیدم اول به خدا بعدش به ماااادرمه تو زندگی.امیداوارم حال دلت به شیرییینی شوکولات شیرییین باشه❤عضو گروه آبــــــی 💙سرگروه:@آسنات99 😍💙وزن اولیه :60 قد:166 💙وزن فعلی:60 💙هدف اول :58💙هدف دوم:56💙هدف سوم:54💙هدف اخـــــر 52😍💙     چشم وا کنم شدم باربی خوش هیکللللل😍💙من میتونم..💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم،همش تو فکرتم...حرم میرم همیشه واست دعا میکنم...کاش به زودی بیای و خبر خوبه رو به ما هم بدی..

خدایاآرزوی ریحانه جون رو با حکمت و صلاح خودت یکی کن😔😔😔آمین..

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!
عزیزم،همش تو فکرتم...حرم میرم همیشه واست دعا میکنم...کاش به زودی بیای و خبر خوبه رو به ما هم بدی.. ...

ممنون مهربون😔الهی که خدا بهترینا رو برات قرار بده🌹

سلام.ریحان خوبی؟خوش میگذره؟چ خبرا؟ چ خبر ازهمسرت ؟نرفتی سر خونه زندگیت؟

سلام عزیزم ن 

میریم مشاوره

فعلا گفتن وقت بدین تا همسرم بتونه به روند روحی قبل برگرده

سلام عزیزم ن  میریم مشاوره فعلا گفتن وقت بدین تا همسرم بتونه به روند روحی قبل برگرده

با هم ارتباط تلفنی دارین؟از روز زن بگو،....شما برای روز مرد چکارا میکن ی؟تبریک واینا....

خدایا شکرت💐🙏
با هم ارتباط تلفنی دارین؟از روز زن بگو،....شما برای روز مرد چکارا میکن ی؟تبریک واینا....

هیچ تبریکی نگفت عزیزم

ولی خودش برای روز مهندس بهم تبریک گفت منم تشکر کردم روز مهندس و مرد بهش تبریک گفتم گفت قبول نیست روز مرد رو جدا تبریک بگو

امروز بهش تبریک گفتم اونم به پدرم تبریک گفت

هیچ تبریکی نگفت عزیزم ولی خودش برای روز مهندس بهم تبریک گفت منم تشکر کردم روز مهندس و مرد بهش تبریک ...

ریحانه آرزو شده برام دوباره برید سر خونه زندگیتون....حیفه شما دو تاست...شما فقط با هم خوشبخت میشید........امیدوارم زودتر این اتفاق بیافته...پسرا دلتنگ باباشون نشدن؟بابای همسرت ازت دلجویی میکنه؟میان دیدن پسرا؟

خدایا شکرت💐🙏
ریحانه آرزو شده برام دوباره برید سر خونه زندگیتون....حیفه شما دو تاست...شما فقط با هم خوشبخت میشید.. ...

ممنون عزیزدلم

برامون دعا کن مهربون. 

نه خانواده همسرم ندیدم ارتباطی هم نداریم

پسرا هم نه زیاد عادت کردن تقریبا

ممنون عزیزدلم برامون دعا کن مهربون.  نه خانواده همسرم ندیدم ارتباطی هم نداریم پسرا هم نه زیا ...

سلام ريحانه جان عزيزم چكار كردي خيلي به فكرتم و دعات ميكنم عزيز دلم انشاالله همه چي درست ميشه نگران نباش .

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
سلام ريحانه جان عزيزم چكار كردي خيلي به فكرتم و دعات ميكنم عزيز دلم انشاالله همه چي درست ميشه نگران ...

سلام عزیزم هنور خونه پدرمم

خستم

ولی توکلم بخداست

سلام عزیزم هنور خونه پدرمم خستم ولی توکلم بخداست

عزيزم انشالله درست ميشه، زنگ نميزنه پيام نميده؟ كاراي دادگاه چي شد

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...