2777
2789

شیر خشک بی بلاک کامفورت

یکم سخت پیدا میشه اگه تهرانی داروخونه میدون قزوین داره

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باید ببری دکتر پسر منم یبوست داشت دکتر شربت داد الان خوب خوب شده

اخه یبوست تو بچه های شیر خشکی از شیر عزیزم .. 

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
من آپتامیل میدم یکسره راه میفته روزی ۴ بار😑😐

ببخشید دخالت میکنم اما امکانش هست بپرسم چند وقتشه 

چون بچه ای ک شکمش چهار بار کار کنه خوب نیستااا این بچه وزن نمیگیزه ک 

شیر خشک بی بلاک کامفورت یکم سخت پیدا میشه اگه تهرانی داروخونه میدون قزوین داره

عزیزم الان ببلاک کامفورت گرفتم . خیلی سخت تز شیشه شیر میاد بیرون. اولش خوبه ولی تا یکم خنک میشه از سرشیشه سخت در میاد 

ن عزیزم اوکیه  ۱۰ماهشه

اها چون دکتر بمن گفت بچه ای ک به عذا نیفتاده باید روزی یک ای دوبار شکمش کار کنه، بچه ده ماهه غذا میخوره طبیعی

اگه می تونی اس ام ای بده عالیه 

گرونه ولی عالی 

من تا ۱۲ ماهگی دادم بعدش فقط شبرخودم

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
اها چون دکتر بمن گفت بچه ای ک به عذا نیفتاده باید روزی یک ای دوبار شکمش کار کنه، بچه ده ماهه غذا میخ ...

اوف یاخدا 

اون چ دکتری بوده😂😂

حتی تا ۷ ۸ بار هم طبیعیه

👌

♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
عزیزم الان ببلاک کامفورت گرفتم . خیلی سخت تز شیشه شیر میاد بیرون. اولش خوبه ولی تا یکم خنک میشه از س ...

خب هر شیری سرد بشه همینه دیگه .. میدونی ک بعد نیم ساعت شیر فاسدع ..

من ب پسرم نان یک و اپتامیل هم دادم سفت میشد بهش کامفورت ساخت البته دکتر بهش داد

من آپتامیل میدم یکسره راه میفته روزی ۴ بار😑😐

اول آپتامیل دادم دل درد گرفت . دیگه نمیدونم چیکار کنم . دکتر هم میگه یبوست فعلا مشکلی نداره بزرگ شه درست میشه 

اول آپتامیل دادم دل درد گرفت . دیگه نمیدونم چیکار کنم . دکتر هم میگه یبوست فعلا مشکلی نداره بزرگ شه ...

درست میشه 

ب غذا افتاد بهش کره و آلو و اینجور چیزا بدی

♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️