یکم سخت پیدا میشه اگه تهرانی داروخونه میدون قزوین داره
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم باید ببری دکتر پسر منم یبوست داشت دکتر شربت داد الان خوب خوب شده
اخه یبوست تو بچه های شیر خشکی از شیر عزیزم ..
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
چون بچه ای ک شکمش چهار بار کار کنه خوب نیستااا این بچه وزن نمیگیزه ک
اها چون دکتر بمن گفت بچه ای ک به عذا نیفتاده باید روزی یک ای دوبار شکمش کار کنه، بچه ده ماهه غذا میخوره طبیعی
عزیزم الان ببلاک کامفورت گرفتم . خیلی سخت تز شیشه شیر میاد بیرون. اولش خوبه ولی تا یکم خنک میشه از س ...
خب هر شیری سرد بشه همینه دیگه .. میدونی ک بعد نیم ساعت شیر فاسدع ..
من ب پسرم نان یک و اپتامیل هم دادم سفت میشد بهش کامفورت ساخت البته دکتر بهش داد