2777
2789
عنوان

یه ذره درک و شعور

232 بازدید | 25 پست

چرا میاید تو تاپیک بقیه درخواست صلوات میدین؟ میدونین در کنار یدونه صلوات صد تا نفرینم میخرین برا خودتون؟؟

مردم سوال دارن حرف دارن یهو یه حجم زیاد ادم میاد درخواست صلوات میده😐

انقدر سخته احترام گذاشتن به حقوق همدیگه؟ 

یه تاپیک درخواست صلوات بزنم هر کی دلش صلوات خواست بیاد تو تاپیکه؟ انگار تاپیک زدن برا خودتون خیلی سخته😐

به خودتون احترام نمیزارین به ارزش صلوات احترام بزارین که احترامو ارزششو دارین از بین میبرین😐😐

این مدل جدید باب شده تو نینی سایت که واقعا مسخره اس

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا زشته

کاملا باهات موافقم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چ ربطی داره من تاحالااینکارو نکردم ولی چی میشه درکنار صحبتای بقیه یکی ام این وسط دلشو خوش کنه ب این ...

میدونی اشکال کار کجاس؟ اینجا که ما حریم خصوصی و حفظ حقوق دیگران رو یاد نگرفتیم

چ ربطی داره من تاحالااینکارو نکردم ولی چی میشه درکنار صحبتای بقیه یکی ام این وسط دلشو خوش کنه ب این ...

اگه بخوای واسه همشون صلوات بفرستی، کلا موضوع تاپیک از دستت میره و باید یه تسبیح دست بگیری،کامنتشونم ندیده بگیری باز انگار صلواته گردنته حس بدیه

من که هر کدومو دیدم و به هر دلیلی نفرستادم، گفتم گردن خودش

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من خودم درخواست صلوات نکردم تو تاپیکا تا بحال 

ولی میتونید کامنت رو رد کنید و برید جلو ، 

گلم عذاب وجدان میگیرید مگه؟ واجب که نیست اختیاریه

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

ببین منم عصبانی میشدم اما وقتی به این فکر میکنم بندگان خدا انقدر مشکل دارن که از سر ناچاری میان درخواست صلوات میکنن از خودم خجابت میکشم ،خوب چه اشکالی داره مگه ،خدا اون روز نیاره کسی مشکل داشته باشه ،خوب همینطور که پست و میخونیم صلواتم میگیم براشون ،ثوابم داره ،سخت نگیر دوست عزیز،حالا دیوار  کوتاهتر از اینا گیر نیومده ،نه که خیلی راهنمایی مفید میکنن و حرف درست حسابی میزنن ،اتفاقا همین پستای صلوات که خوبن

واقعا موافقم نه این که خیلی حرف مفید میزنن چیه ب جز غیبت و مسخره بازی،صلوات شده مشکلشون

چرا اینقدر سخت میگیری عزیزم این بنده های خدا مشکل دارن از خانمای اینجا درخواست دعا میکنن این مگه کار بدیه حالا شما اگه نمیفرستی رد کن بره چرا نفرین میکنی 

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی