2777
2789

من عقدم بعد کرونا میرم تو ساختمونی ک پدرشوهرم میدع و جاری حسودم هست، جاریم میخاست خونشو بازسازی کنه نمیکنه منتظره پدرشوهرم واسم بازسازی کنه که اونم براش مفت درست کنن، برامن طلا خریدن واسه این ده سال پیش خریدن اونم سرویس و چیزای دیک ده برابرمن،الان ک واسه من خریدن دخترشم گفت واسه منم باید بخرین بچست، مادرشوهرم خرید، هرکاری میخان برام بکنن ایناهم میگن ماهم هستیم یا بچشو میفرستن جلو پدرشوهرمم نه نمیگه بااینکه نداره، دارم خفه میشم از حسادتش و هیچکس جوابشو نمیده پشت سرش بد میگن جلوش میمیرن براشون هرکاری بخان میکنن براش  پررروعههخخ همش سرمن کلاه میره، سرعقدم مادرشوهرم میگفت واسه مشکل پسربزرگم خرج کردیم الان دستمون نیست منم اون سرویسی که خاستم و نتونسم بگیرم همش مشکلن جون مادره هم به این پسرش بسته

کاری نمیتونی بکنی چون اگ کاری ک بخاد نکنن ب پسرشون یاد میده ک برای تو ارزشی قائل نیستن...اوناهم تقصیری ندارن بخاطر پسرشون

دوس دارم یه روز برسه ک یکی رو داشته باشم بهش بگم دخترم..پسرم...من دارم یاد میگیرم از ارزوهام یکی یکی بگذرم..همونطور ک از خودم..احساسم...زندگیم...خنده های از ته دلم گذشتم...دارم عادت میکنم ب نداشتن..نشدن..نبودن..ب راستی ک عادت چیز ترسناکیست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید برادر شوهرت درک کنه و نذاره بگه فعلا شما واجب تری تا بعد عروسی

دوس دارم یه روز برسه ک یکی رو داشته باشم بهش بگم دخترم..پسرم...من دارم یاد میگیرم از ارزوهام یکی یکی بگذرم..همونطور ک از خودم..احساسم...زندگیم...خنده های از ته دلم گذشتم...دارم عادت میکنم ب نداشتن..نشدن..نبودن..ب راستی ک عادت چیز ترسناکیست...