2777
2789

بچها من باردارم  نمیدونم بخاطر بارداریمه یا چیز دیگه همش فک میکنم شوهرم میخواد بهم خیانت کنه خدایی نکرده اصلا همچین چیزی نیستا ولی نمیدونم چیکارکنم ازین فکرا بیام بیرون یا خواب میبینم همش 

بدبخت هچکاری نکرده ولی نمیدونم چرا اینجوری شدم

ب روش اصلا نمیخوام بیارم بخاطر اینکه میشه قضاوت بعد اون کاری نکرده من همش فکر میکنم 

اخه یبار تو نینی سایت خونده بودم ک ی زنه بارداره مرده توبارداری زنش بهش خیانت کرده واقعا ازوقتی پست و خوندم خل شدم 

ب قول دوستم میگه تازه زندگی شیرین میشه دلیل نداره خیانت ولی این افکار دیوونم کرده 

چیکارکنم ازینا بیام بیرون؟

تایپیک های خیانت نرو باردار هم نباشی توهم میزنی باوا انقد که همه بهشون خیانت میشه

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

فکره بخاطر بارداریه هممون همین حس رو داریم و خوابش رو میبینبم عادیه

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توام همچین حسی داری؟

هم من هم دوستم اونکه خواب دیده بود همسایه بالاییشون اومده میگه این چنوقت تو میخوابی شوهرت میاد بالا پیش من 

😂😂😂

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده