2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی 😵

161 بازدید | 7 پست

بچه ها من روز 14 سیکلم رابطه محافظت نشده داشتم فرداش قرص اورژانسی خوردم، 10 روز بعدش لکه بینی قهوه‌ای و خونریزی خیلییی خفیف شروع شد الان 10 روزه همچنان لکه بینی قهوه ای دارم البته یه ذره بیشتر از لکه هس چیکار کنم؟ کلافه شدم 

هرکاری بکنی پس دامن همه ی زن ها رو سبز کن ای خدای توانا و مهربون من الهی آمین 🙏❤️ای پناه کسی که جز تو پناهی ندارد ای قادر مطلق❤️صلوات 

بخاطر قرصه هر هشت ساعت یک مفنامیک بخور قطع میشه

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر قرصه هر هشت ساعت یک مفنامیک بخور قطع میشه

تقریبا نزدیک موعد پریودم هست بنظرت مفنامیک بخورم مشکلی نیست؟ 

هرکاری بکنی پس دامن همه ی زن ها رو سبز کن ای خدای توانا و مهربون من الهی آمین 🙏❤️ای پناه کسی که جز تو پناهی ندارد ای قادر مطلق❤️صلوات 
تقریبا نزدیک موعد پریودم هست بنظرت مفنامیک بخورم مشکلی نیست؟ 

چون خوتریزی داشتی تاریخ پریودت عوض  میشه. 

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏
این کارو با بدن خودت نکن قرص اورژانسی اصن نخورید

اولین بارم بود میخوردم،