2777
2789
عنوان

ما پوسیدیم تو خونه...

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 26 پست
وای وای نگو ما شاندیز مشهدیم به عمرم تا حالا شاندیز ومثل دوهفته اخیر ندیدم اصلا قلقله انگار تمام مرد ...

ما خونم وکیل آباده ،آبجیم طرقبه

همیشه با اون جاده مشکل داریم 

اونجا که همیشه همون جوریه عزیزم حتی اگه سنگ از آسمون بباره مردم به سوی طرقبه شاندیز میشتابند

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه من مثل بقیه دل وجرات ندارم تاسوپری میرم دست ودلم میلرزه دچاربیماری وسواس شدم اما واقعا خسته شدم ت ...

وسواس نگیر...ما رعایت کن ...که اگرم گرفتی مدیون خودت نباشی...ولی استرس و وسواس کمکی نمیکنه

والله منم این حس گرفتم ماخودمون قرنطینه کردیم بقیه به گردش تفریح وسفرهستن دگه دلم گرفته توخونه

منم مثل تو..اخه میرن..صدتا استوری..ما هم ادمیم..دلمون میگیره واقعا

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
وقتی کدونا گرفتن حالشون جامیاد ماجون دادیم دیگ بچه ۲۰ ماهم تب کرد بچه فقط بالامیاورد واقعا بی شخصیتن ...

عجیبه هیچ کدوم هم مریض نمیشن..ماشالله یکسره دارن میچرخن..از اخر میترسم ما تو کنج خونه از همسر بگیریم و انها از مهمونیهای بیس سی نفره نه...

نه اینکه دلم بخواد کسی مریض شه..ولی دو دستگی عجیبیه

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

[QUOTE=172968572]وسواس نگیر...ما رعایت کن ...که اگرم گرفتی مدیون خودت نباشی...ولی استرس و وسواس کمکی نمیکنه[/QUOTE

متاسفانه گرفتم   الانم باداروکمی کنترل شده   الان حرفای بقیه ازارم میده که ترسویی خودت زندونی کردی وقتیم استوریاشون میبینم خوب ناراحت کننده است

طرقبه جمعه ها ترافیکه همیشه ولی شاندیز دوهفته اخیر مثل طرقبه از دوراهی ترافیک بود 

میگم که من کل 25 سال عمرم ندیدم اونجا یکبار خلوت باشه😂😂

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
عجیبه هیچ کدوم هم مریض نمیشن..ماشالله یکسره دارن میچرخن..از اخر میترسم ما تو کنج خونه از همسر بگیریم ...

منم ازهمین تعجبم مثلاشب یلدامادرشوهرم بیش از۸۰تامهمون داشت مانرفتیم حتی یکی ازاون ۸۰تا سرشم درنیومد وهمشم به گردشن

عجیبه هیچ کدوم هم مریض نمیشن..ماشالله یکسره دارن میچرخن..از اخر میترسم ما تو کنج خونه از همسر بگیریم ...

من ک دیگ جون دادم قشنگ مرگوباچشام دیدم😪😪😪😪😪😪

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉