2777
2789
عنوان

دارم میمیرم😭

185 بازدید | 12 پست

دارم از کمردرد میمیرم . دکتر رفتم هفته ی پیش. گفت ۵ هفته و ۵ روزمه ولی ساک رو ندید. فردا وقت سونو مجدد دارم ولی الان خیلی درد دارم بدون لکه بینی. میشه مسکن بخورم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر هم زود رفتی برای قلب! معمولا هفته ۸ میرن

به پهلوی چپ بخواب و زانوهاتو یک مقدار جمع کن توی شکمت و لای زانوها یک بالشت کوچیک بذار، از همین الانم سعی کن به مسکن عادت نکنی، بارداری دردهای مختلفی داره و بخاطر سلامتی کوچولوت باید صبوری کنی، من الان که ماه آخرم وقتی صبح بیدار میشم کل کمر و کشاله و فاق و... همه گرفته

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
چقدر هم زود رفتی برای قلب! معمولا هفته ۸ میرن به پهلوی چپ بخواب و زانوهاتو یک مقدار جمع کن توی ش ...

برا قلب نرفتم رفتم برام ازمایش بتا بنویسه. گفت سونو انجام میدم. بعدشم گفت افزایش ضخامت دیواره رحم داری پس حامله ای ولی ساک دیده نمیشه زوده برو هفته دیگه بیا

خوش ب حالت اخرشه

میگذره... سه ماهه اول مخصوصا اگر تهوع هم باشه خیلی بده، اما سه ماهه دوم خوبه و بقول دوستان، ماه عسل بارداریه، سه ماهه سوم هم مشکلات خاص خودشو داره ولی چون تکونهای بچه قوی و شدیده کلی باهاش عشق میکنی، کلا سعی کن از همه لحظات بارداریت لذت ببری، توکل برخدا

خوش ب حالت اخرشه

سعی کن خودتو مشغول کنی، سری کتابهای "من دیگر ما" رو بخر و بخون عالیه، قرآن هم که زیاد بخون تا آرامش داشته باشی و ان شاءالله یک کوچولوی آروم بیاد بغلت