2777
2789

با نامزدم شرط بستم ک یک گیگ اینترنت و کمتر یک ماه مصرف میکنم فقط از ایمو استفاده میکنم و و فقط ب اون پیام میدم میخام بدونم تموم میشه یا زیادم میاد نتم

خدا =جایگزین تمام نداشته ها ✌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک گیگ که خیلی کمه  من هفته ای ۵ گیگ میگیرم، تازه اینترنت خونه هم که جداس  البته خب من ک ...

من ۱۰ کیفتو ی هفته تموم‌میکنم امشب گفتم نتم تموم شو پولداد گفت بگیر گفتم‌نمیگی ده گیگ و چجوری تموم کردی بجای اینکه بهم پول بدی  بپرس با خنده گفت تو شکم نی نی سایت کردی گفتم نه همش ب تو پیامدادم گفت با من نیم گیگ هم نمیره تو ی ماه اینجوری شد شرط بستم و یچیزی ازش خواستم ک یک کیک تو ی ماه کمتر بده و فقط ب اون پیام بدم و‌هیجی دیگه استفاده نکنم ن گوگل نه هیچی 

خدا =جایگزین تمام نداشته ها ✌