2777
2789
عنوان

با شوهری که میدونی علاقه ای بهت نداره چه باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بیماری نادر داره هر روز داره بدتر میشه ،شنوایی ،حرکت،گفتار ،ریه همه رو از دست میده

عزیزم انشاءالله خداشفاش بده 

نوه خواهرشوهرم هم مشکل داره اون هم همش روی زمین درازه نه راه میره نه حرف می زنه نه می شینه

خدا همه بیمارهارو شفابده

باهاش صحبت کن . 

عزبزم تایپیک هات خوندم چقدردلم گرفت اشک توچشمام جمع شدخدایابه حق آبروی زهرابه حق کم صبری آقامون ابوالفضل العباس این گل دخترشفابده هرچی توتایپیک هات نگاه کردم که بازباشه بتونم نظربدم بازنبودهیچ کدوم عزبزم امیدوارباش خداوندقاضی الحاجات بی اذن خدابرگی ازدرخت چیده نمیشه گرنگهدارمن آن است که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد درایام فاطمیه هستیم ازخدامیخوام که به حق فاطمه زهراتواین روزای عزیزبهت شفای کامل بده خدایاتوروبه بزرگی وکرمت هرکی تنش سالمه به حق شیش گوشه ازتن سالم محرومش نکن وهرکی هم مریضه خدایابه حق جوادالائمه ات شفای کامل عطاکن ازخداتنی سالم فکری آروم واست آرزومیکنم عزیزدلم خداتوروبه پدرومادرت ببخشه توکل به نام اعظم خداکن انشاالله به زودی زودتایپیک شفاگرفتنت بزنی منوهم تگ کنی که خوشحال شم آمین یارب العالمین

عزبزم تایپیک هات خوندم چقدردلم گرفت اشک توچشمام جمع شدخدایابه حق آبروی زهرابه حق کم صبری آقامون ابوا ...

حتما . ممنونم زنده باشی 

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
انشالله ک حالت خوب بشه عزیز دلم 😍😍😍 من همیشه تاپیک هاتو میخونم خیلی جویای احوالتم 

حالم خیلی بده

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم ....