2777
2789
عنوان

یه سوال دارم درباره خوشبختی

528 بازدید | 67 پست

شما خوشبختید؟؟ 

خوشبختی رو تو چی میدونید؟ 

من یه دوستی دارم که حس می کنم خوشبخت عالمه ؛ چون که پدرش پولداره گوشی آیفون 12 دستشه درسش خوبه دانشگاه قبول شده

مهره مار داره یعنی همه دوسش دارن که هیچ، عاشقشن. با اینکه درونگراست اما دل همه رو میبره 

خواهرش با یه مرد خوب ازدواج کرده یه خواهرزاده خیلی خوشگل داره خواستگار خوب داره 

خلاصه که یه عالمههههه دوست داره هر جا میره توجه ها رو به خودش جذب می کنه 

تنها ناخوشی که تو زندگیشه اینه که پدرش سیگار میکشه. 

به نظرتون خوشبخته یا اینا ظاهره؟   

بنظر  واقعا  خوشبخت  میاد

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بحالش  واقان خوشبختی یعنی یه زندگی توپ یه پدر مادر پایع  و یه همسر پایه ن یه مرد ب  خصوصیات زنانه  جیگرت خونه کنه

من   ن مجردی ن  متهلی خوشبختی     تجربه نکردم ....

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر