2777
2789
عنوان

تنهای تنهام

146 بازدید | 9 پست

بچه ها واقعا چرا اینطوریه

من همیشه برا رفیقام همه کار کردم از هر نظر براشون کم نزاشتم 

ولی همشون یهو سرسنگین میشن یا چند نفرشون میشن ضد من بیرون میرن نمیگن بعد یه سریاشون میریم بیرون میگن ولی انگار من به زور باهاشون رفتم مثلا میخوایم تو دو تاماشین تقسیم شیم چند نفر منو اخرین نفر میگن حس اضافه بودن بهم دست میده

افسردگی گرفتم به خدا هرکی رفیق نداره یه تایم تنهاست میاد سمت من بعد تا آشتی میکنن میشن ضد من

من چه گناهی کردم واقعا؟ از هرچی رفاقته حالم بهم میخوره

خوبی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیز بهت بگم من کلا اینطور آدمیم که کلی دوستو و رفیق دارم ولی وابسته نیستم و نمیشم آدما غیر قابل پیش بینی هستن هرکاری ممکنه بکنن هیچ کاری براشون نمیکنم اگرم میکنم در اون حدی نیست که خودمو فدا کنم که انتظار داشته باشم ازشون هیچ وقت از هیچ کس انتظار نداشته باش تا تنها نشی اوکی؟ 

همیشه اهداف زندگی تو دنبال کن 😉                             تو میتونی ب همه آرزوهات برسی 🙂.                          اول ب خودت احترام بزار تا محترم شمرده شی😁.           خودتو بیشتر از هرکس دوست داشته باشه چون             تو تواین جهان تک وخاصی😊.                                  ما یک بار تو این جهان زندگی میکنم 😃 این جهان ارزش ناراحتی و قصه☹️ خوردن نداره☺️  تا میتونی ب دیگران محبت کن وسعت دلت خیلی زیاده بزار بخشش تمام وجودتو فرا بگیره تا آرامش واقعی رو حس کنی 😍درک کردن رفتار آدما ها رو سرلوحه خودت قرار بده 🙃  از هیچ کس توقع نداشته باش تا وجدانت همیشه راحت باشه🤠                 

از زندگیت بندازشون بیرون.ببین چه قدر زندگیت بهترمیشه

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.
یه چیز بهت بگم من کلا اینطور آدمیم که کلی دوستو و رفیق دارم ولی وابسته نیستم و نمیشم آدما غیر قابل پ ...

بخدا انتطار هیچی ندارم ولی بعد یه مدت که کارشون راه افتاد مثل غریبه ها رفتار میکنن برام سنگینه مثلا یکیشون چند وقت پیش شنید پسر عموش اومده خواستگاریم ( با این که همیشه از پسرعموش بد میگفت) کلا با من قطع رابطه کرد تازه من به پسرعموش جواب رد داده بودم