2777
2789

خانوما من هفت ماهه باردارم گوشای خودم کم شنواس ممکنه بچمم این مشکلو داشته باشه. ..خیلی استرس دارم بابتش😣

خدایا دوازده سال کم نیستا با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی کنی...😣دوستان برا خونه دار شدن.. مستقل شدن منم میشه ی صلوات بفرستین😘منم دلم میخواد  مث همه خانوم خونه خودم باشم خدااایااا مگه خواستم زیادیه

شما کم شنواییتون ژنتیکیه؟

پدرومادرتون فامیل بودند؟

منم مشکل ژنتیکی دارم ولی خوب مجردم..بعدها بخوام ازدواج کنم با نامزدم میریم مشاوره ژنتیک قبلش هم میگم مشکل ژنتیکی دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترت چی گفت ؟

والاه چیز خاصی نگف من ای وی اف کردم شوهرم اسپرمش ضعیف بود تو رویان مشاوره ژنتیک فرستادن

خدایا دوازده سال کم نیستا با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی کنی...😣دوستان برا خونه دار شدن.. مستقل شدن منم میشه ی صلوات بفرستین😘منم دلم میخواد  مث همه خانوم خونه خودم باشم خدااایااا مگه خواستم زیادیه
شما کم شنواییتون ژنتیکیه؟ پدرومادرتون فامیل بودند؟ منم مشکل ژنتیکی دارم ولی خوب مجردم..بعدها بخوام ...

آره پدر مادرم بابا هاشون پسرعمو بودن ...شماهم مشکل کم شنوایی دارن؟؟

مشکل ژنتیکی ات چیه ؟ من هم دارم ولی بخاطرش ازدواج نکردم 

میشه شما هم بگین مشکلتون چیع

ترنر سندروم..شما چی؟ منم بخاطرش قصد ازدواج ندارم 

ببخشین میپرسم ترنر سندروم چ جوریه؟؟