بچه ها من عقدم.. چه مدل تیپی باید بزنم خونه ی مادرشوهرم؟؟ خواهرم میگه باز بپوش ولی شوهرم خوشش نمیاد، ایده بدین چه مدلی لباس بپوشم که هم شیک باشه و هم خیلی باز نباشه
کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
یه تونیک شلوار و شال. همیشه سر سنگین باش که بیشتر احترام داشته باشی
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
باز نپوش البته بستگی داره خونواده شوهرت چجوری باشن به نظرم یه بولیز یا شومیز خوشگل اسپرت که یکم بلند باشه حالت تونیک کوتاه که روی باسنت و بگیره و یه شلوار خوشگل و البته راحت ، مجلسی نپوش خزه ، شیک و ساده. صندل هم بدوش