استارتر ببخشید نمیتونم تاپیک بزنم سرم از بس خاروندم زخم شده وخونی😱😭نگید برو حموم روز در میونم میرم ولی خیلی چرب میشه سرم آره از شامپومم هست فعلا کسی نیست بره بگیره تنها فقط بابونه صحت هست🤦🏻♀️که این فشار آب وامونده آخرشب خوبه منم آخرشب میرم فقط بگید چی بزنم یکم خارشش خوب بشه چیزی که توخونه باشه حالا بگید😭😭😭😭😭
من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
انقد خوب باش اگه کسی تورو ترک کرد به خودش ظلم کرده باشه🖤🤟🏻 من رو تو تایپک های چالش و خنده تگ کنید 😌اگه دیدید تو تایپک های منفی هستم شهید کردنم برایتان حلال 😐
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
استارتر ببخشید نمیتونم تاپیک بزنم سرم از بس خاروندم زخم شده وخونی😱😭 نگید برو حموم روز در میونم می ...
سرکه سیب رو بردار یک ششم لیوان رو پر کن بعد تا نصف لیوان آب بریز
بعد تو حمام بریز رو سرت 7 دقیقه بزار باشه بعد بشور
انقد خوب باش اگه کسی تورو ترک کرد به خودش ظلم کرده باشه🖤🤟🏻 من رو تو تایپک های چالش و خنده تگ کنید 😌اگه دیدید تو تایپک های منفی هستم شهید کردنم برایتان حلال 😐