آب زیااااد ورزش زیاااااد روزیی۲۰دقیقه توآب ولرم بشینی زیاااد نشینی دستشویی هم زمانش کممممم باشه واینکه پمادشقاق شیفاردرمان کننده شقاق مقعدی عالیهههههه حتما استفاده کن و گیاهیه خواهرم استفاده کرده خوب شده ولی باید همیشه استفاده کنی هرروز ازداروخونه بگیر حتماااا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنون عزیزم، تروخدا بازم اطلاعات داری کمکم کن اذیتم خیلی دعات میکنم گلم. تو چند وقت درگیر شقاق بودی ...
من خیلی ساله که یبوست داشتم و شقاق،یکسال پیش به مدت یکماه یبوست شدید شدید گرفتم و شقاق ناجور خیلی سخت بود خیلی .بااینایی که بهت گفتم خوب شدم یعنی اول یبوست رو کنترل کردم بعد برای شقاق دود عنبرنسا دادم زود به زود اینطوری زخمم خوب شد ،خیلی چیزا هست برای یبوست و شقاق اینا بهتریناش بود کع بهت گفتم حداقل برای من اینطور بود
نذار یبوست بگیری ببین چی بهت میسازه اونو بخور،من آلو انجیر و خاکشیر و این چیزا اصلااااا برام جواب نمیده ،اسفرزه عالیهههههه به شرطی که بلافاصله بعدش آب زیاد بخوری ،برنج نخوری ،صبح ناشتا و شب قبل خواب دوسه قاشق روغن زیتون بخور بعدش اب گرم بخور پیاده روی حتما برو