2777
2789

آب زیااااد ورزش زیاااااد روزیی۲۰دقیقه توآب ولرم بشینی زیاااد نشینی دستشویی هم زمانش کممممم باشه واینکه پمادشقاق شیفاردرمان کننده شقاق مقعدی عالیهههههه حتما استفاده کن و گیاهیه خواهرم استفاده کرده خوب شده ولی باید همیشه استفاده کنی هرروز ازداروخونه بگیر حتماااا

واینکه دکتری نیست شقاق نهایتن درمانش بوتاکس مقعدیه 

💞💍💞=💑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کوهان شتر بخر از عطاری با وازلین روزی دوسه بار استفاده کن با یه سرنگ تمیز .روزی دوبار دود عنبرنسا بده .برای یبوستت هم حتما پیاده روی کن سوپ بخور اسفرزه بخور اونم عطاری داره ژل آلوورا بخور خیلی برای یبوست خوبه گل محمدی دم کن بخور ،من یبوست خیلی شدید و شقاق داشتم خیلی وضعم بد بود خیلی،بااینا خوب شدم ،فقط نذار یبوست بشی انشاالله خوب میشی گلم نگران نباش 

عزیزم کوهان شتر بخر از عطاری با وازلین روزی دوسه بار استفاده کن با یه سرنگ تمیز .روزی دوبار دود عنبر ...

ممنون عزیزم، تروخدا بازم اطلاعات داری کمکم کن اذیتم خیلی دعات میکنم گلم.

تو چند وقت درگیر شقاق بودی؟ چقدر طول کشید خوب شه؟

فقط یبار شدی و خوب شد؟

چون من یکم که میاد خوب شه دوباره شکمم سفت میشه بیچارم میکنه طولانی شده.

ممنون عزیزم، تروخدا بازم اطلاعات داری کمکم کن اذیتم خیلی دعات میکنم گلم. تو چند وقت درگیر شقاق بودی ...

من خیلی ساله که یبوست داشتم و شقاق،یکسال پیش به مدت یکماه یبوست شدید شدید گرفتم و شقاق ناجور خیلی سخت بود خیلی  .بااینایی که بهت گفتم خوب شدم یعنی اول یبوست رو کنترل کردم بعد برای شقاق دود عنبرنسا دادم زود به زود اینطوری زخمم خوب شد ،خیلی چیزا هست برای یبوست و شقاق اینا بهتریناش بود کع بهت گفتم حداقل برای من اینطور بود 

ممنون عزیزم، تروخدا بازم اطلاعات داری کمکم کن اذیتم خیلی دعات میکنم گلم. تو چند وقت درگیر شقاق بودی ...

ببین گلم همیشه این شقاق 

و زخم بوده برام اما کم و کوچیک بوده تو این یکساله مزمن و اذیت کننده شده ،اما دود عنبرنسا واقعا خوبم کرد،پماد ام جی استفادهکردم اونم عالی بود 

نذار یبوست بگیری ببین چی بهت میسازه اونو بخور،من آلو انجیر و خاکشیر و این چیزا اصلااااا برام جواب نمیده ،اسفرزه عالیهههههه به شرطی که بلافاصله بعدش آب زیاد بخوری ،برنج نخوری ،صبح ناشتا و شب قبل خواب دوسه قاشق روغن زیتون بخور بعدش اب گرم بخور پیاده روی حتما برو