2777
2789

سلام دوستان عزیز

من امروز ماست زدم منتها نذاشتم شیر ولرم بشه داغ مایه زدم وقتی داشتم داخل ظرف میریختم که بزارم جای گرم دیدم داخل شیر انگاری ماست بسته چه جوری بگم متوجه بشید یه چیزی شبیه پنیر شده بود 

ماستم خراب میشه یا میبنده ؟

کیا تجربه دارن راهنمایی کنید لطفا

خداجون واسه همه چی شکرت 

اره پنیر همینطوری تهیه میشه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا هیچوقت شیر داغ رو مایه نزدم ببینم چی میشه. فقط میدونم هر چی شیر داغتر باشه ماستت ترش تر میشه.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
تا حالا هیچوقت شیر داغ رو مایه نزدم ببینم چی میشه. فقط میدونم هر چی شیر داغتر باشه ماستت ترش تر میشه ...

اگه انشالله خراب نشه ترش بشه که چه بهتر 

ماست ترش دوست دارم

خداجون واسه همه چی شکرت 
دیگه نه اینقدر بالا 😄 . حالا اگه خراب شد تو همون نت سرچ کن فکر کنم بتونی پنیرش کنی . فک کن ۱۵ کیلو ...

با ماست خراب میشه پنیر درست کرد🤔

من دیگه گول حرفهای نت رو نمیخورم🤗😁

خداجون واسه همه چی شکرت 
با ماست خراب میشه پنیر درست کرد🤔 من دیگه گول حرفهای نت رو نمیخورم🤗😁

اره من ی جایی دیدم میریختن داخل ی کیسه تمیز و ی وزنه میزاشتن روش تا تمام آبش گرفته شه ولی کامل بلد نیستم چطوری