2777
2789
عنوان

تو رو خدا کیا تعبیر خواب بلدن هر شب میبینم حامله ام؟

| مشاهده متن کامل بحث + 38753 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تعبیر خواب نمیدونم کامل فقط یکم تجربه دارم بگو اگه میدونستم بهت میگم

خواب ماهی قرمز. خواب دیدم یه آقایی دوتاماهی قرمز بهم دادن که یکیش کامل قرمز بود اما اونیکی کوچولوتر وطلایی هم داشت. بعد خانواده م اونارو گذاشته بودن روی بخاری منم باترس بدوبدو برشون داشتم بردم جلوی ظرفشویی انقدر آب سرد ریختم روشون تازنده شدن بعدش بردمشون گذاشتمشون توی یه تنگ پیش هم

خوب پس ببین چقدر اجر انجام ندادن اون کارت بزرگ بوده که امام رضا ازت رضایت کامل داره

قربون امام رضا بشم از وقتی حرمشو تو خواب دیدم اصلا حالم خیلی عوض شده میگم کاش اونجا بودم و از ته دلم میخواستم دستمو بگیره

از هر تکراری خسته ام جز داشتن تو💗💗💗❤❤❤
خواب ماهی قرمز. خواب دیدم یه آقایی دوتاماهی قرمز بهم دادن که یکیش کامل قرمز بود اما اونیکی کوچولوتر ...

دیدن ماهی قرمز توی خواب خوبه اگه ببینی مرده نا امید مبشی ولی شما دیدی که زنده شده پس امیدتو به دست میاری تنگ ماهی یعنی این که شما به عواطف و احساسات خودتون مدیر هستین ببین من اینا رو میدونم باز خودت بزار کنار هم ببین به زندگی چه تطابقی میتونی بدی

دیدن ماهی قرمز توی خواب خوبه اگه ببینی مرده نا امید مبشی ولی شما دیدی که زنده شده پس امیدتو به دست م ...

یجورایی همینطوره با این تفاوت که مطمئن نیستم امیدوار باشم یانه خیلی سردرگمم

قربون امام رضا بشم از وقتی حرمشو تو خواب دیدم اصلا حالم خیلی عوض شده میگم کاش اونجا بودم و از ته دلم ...

خدا رو شکر عزیزم انگار ازت راضیه و ثواب یه زیارت و برات نوشته دلت پاکه گلم الان برای دل منم دعا کن بخواه امام رضا منم بطلبه

خدا رو شکر عزیزم انگار ازت راضیه و ثواب یه زیارت و برات نوشته دلت پاکه گلم الان برای دل منم دعا کن ب ...

انشاءالله عزیزم هم مشهد نصیبمون بشه هم کربلا😘😘

از هر تکراری خسته ام جز داشتن تو💗💗💗❤❤❤
یجورایی همینطوره با این تفاوت که مطمئن نیستم امیدوار باشم یانه خیلی سردرگمم

خوب پس به دست میاری امیدواریتو نمیدونم تاوچه حد درست میگم ولی انگار از طرف خانوادت نا امیدی بهت تحمیل شده و خودت سعی میکنی و امیدوارانه ادامه میدی البته این فقط نظر منه شاید اینجوری نباشه من واقعا نه درسشو خوندم نه چیزی همش تجربیه