2777
2789

الان بیشتر از دو هفته است که هر شب خواب میبینم حامله ام یا دارم زایمان میکنم یا یکی از اطرافیانم حامله است البته خودم دوتا بچه دارم دیگه واقعا موندم تعبیرش چی می‌تونه باشه حتی بعضی شب ها میبینم تو حرم امام رضا و از ضریح ر گرفتم و دارم زیارت میکنم غیر از اینا تو این دو هفته خواب دیگه ای نمی بینم تعبیرش چی می‌تونه باشه

از هر تکراری خسته ام جز داشتن تو💗💗💗❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بارداری نشان از مال و ثروت است و هرچه بزرگتر باشد مال و ثروت بیشتر بدست میاری در کل خوابت تعبیرش بسیار خوبه.

تااونجایی که تونستم گفتم😊

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

حتی بین اون خواب ها یه اتفاقاتی رو میبینم که وقتی بیدار میشم اون اتفاقا میفته فقط این حامله شدن و رفتن به حرم امام رضا رو نمی‌دونم چیه چی میخواد بگه

از هر تکراری خسته ام جز داشتن تو💗💗💗❤❤❤

من مجردیم زیاد خواب میدیم باردارم .اوایل ازدواجمم

این تعبیر خواب های من بود 

می‌توان گفت حامله شدن در خواب نشان می‌دهد بخشی از خود شما یا جنبه‌ای از زندگیتان هنوز در مرحله‌ی رشد و بالندگی است. شاید این خواب اشاره به اندیشه‌ای باشد که شما مدتی است آن را در ذهن خود می‌پرورانید، اما هنوز آمادگی عرضه آن به اطرافیان خود را ندارید و نمی‌توانید درباره آن صحبت کنید یا در این باره کاری انجام دهید. مثلاً اگر در خوابتان دو ماهه باردار باشید شاید دو ماه پیش مسئله‌ای به فکرتان رسیده که هنوز در مرحله پردازش است.

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...