2777
2789
عنوان

کادو تولد این باشع؟!

219 بازدید | 15 پست

من هر تولدش با برنامه ریزی براش ی سورپرایز خوب کردم امسالم اتاقم قشنگ حالت سورپرایزی میکنم ی کیک تولدم تو خونه درست میکنم اماااااا بحث کادو

تو یه فیلم دیدم دختره برا پسره کادو گرف که خاص باشه کره زمین کوچلوها هستا از اون 

میخام منم بگیرم بگم که ندونسم برات چی بخرم برا همین دنیارو گرفتم  برات

بنظرتون مسخرس این کادو؟!

دیشب تاپیک زدم دیده نشد😅دوباره مزاحم شدم

فیلم تو درم را بزن میگی . اون فیلم بنظرم ببینم همسرت از چی خوشش میاد یا لازم داره رو بگیر

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کره و اطلس به هر حال هرکس باید داشته باشه دیگه، اگر نداره براش بگیر. 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

من یکی دیدم کره زمین شناور بود انگار فکر کنم اون بهتر باشه

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
میشه عکسشو بذاری، نمیدونم از کدوما میگی منم تولد شوهرم دوسه روز دیگه ست، نمیدونم چکار کنم

منظورت همون کره آبیاست، واسه درس جغرافیایی؟ 

فکر کردم یه چیز دیگه ست، ببخشید