2777
2789
فقط بپذیر منم دارم همین کارو میکنم نه که دلم تنگ نشه ها فقط میگم نبودش به نفع هردوی ما هست

واقعا نبودمون با هم به نفع هردومونه چونن خیلی خیلی با هم اختلاف داریم با این وجود خیلی همو دوست داریم به هر بهانه ای با هم حرف میزنیم اما فاصله بین دعواهامون روز به روز کمتر شد

لطفا برای برآورده شدن آرزوم یک صلوات بفرستید🌷(حساب کاربری دست دو نفره)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نبودمون با هم به نفع هردومونه چونن خیلی خیلی با هم اختلاف داریم با این وجود خیلی همو دوست داری ...

دقیقا ما هم

فقط روی پذیرشت کار کن

تو این دنیا خیلی وقتا مجبور میشیم بپذیریم

سلام دوستان.من دانشجو هستم و خرج شهریه دانشگاهمو از ساخت دستسازه هام درمیارم.اگر دوست داشتی بهم کمک کنی میتونی صفحه اینستامو فالو کنی ودستسازهامو بخری  کاربریمو سرچ کن توی اینستا پیجم میاد
چندوقته؟

مدت زیادی نیست اما از پارسال دعواهامون شروع شده بی جهت و بی دلیل تو اوج خوشی با هم دعوامون میشه سر چیزهای بیخود و پوچ اصلا دست خودمون انگار نیست هرچی فاصله میوفته دوس داشتنه کم نمیشه اما دیگه آینده ای نمی بینم بخاطر همون گفتم جدا شیم هرکاریم میکنم نمیتونم فراموش کنم

نیت70سوره حمد برای فراموشی و خاطره ی بد خیلی اثر گذاره خودم امتحانش کردم تو بد وضعیتی بودم

هر روز هفتاد بار بخونم؟

مال من مهرش رفته خودشم گورشو گم کرده منم بهش فکر نمیکنم ولی خواب خدا لعنتش کنه خوابهام همش راجب موضو ...

عزیزم

خدا بهت صبر بده ان شاء الله خدا بهترینو نصیبت کنه و خوشبخت شی🌹

ما هم یه با خواستیم تموم کنیم۶ ماه بیخبری ولی بازم هیچکدوم فراموش نکردیم الان که بعد ۷سال ارتباط تو۲ ...

ای خدا چقد هممون یجورایی باید دلمون بشکنه تو زندگی خدا صبرت بده عزیزم ان شاء الله خوشبخت شی🌹

فقط از خدا بخواه مهرشو از دلت بیرون کنه دعایی چیزی ب همین نیت بخون  بخدا تاثیر داره فراموش نمیش ...

نمیدونم آیه یا دعایی برای آرامش یا فراموش کردن هست یا نه

فقط میتونم بگم حیف احساس یکطرفه که برای کسی بزاری من گذاشتم خیلی پشیمونم تو نکن

یطرفه نیست هردمون همدیگرو دوست داریم اما واقعا با هم اختلاف داریم سر چیزای الکی با هم دعوا میکنیم باور کن انگار دست خودمون نیست