2777
2789
عنوان

Crp مثبت یعنی کرونا؟

553 بازدید | 14 پست

جلوی تست crp نوشته شده مثبت و reference interval

کسی تجربش داره؟ 

علایم بدن درد خفیف سردرد خفیف تهوع اما غذا خوب میخوره بویایی هم مشکلی نداره تب ۳۷/۱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه نمیکنی؟ تست مخاط کرونا pcr هست ، crp یه چیز دیگه است نشون دهنده التهابه ها

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
خب عزیزم تست crp رو اول میگیرن اگه مثبت بود باید تست cpr داد 

منظور منم همین بود دیگه crp مثبت که حتما کرونا نیست پزشک چک کنه بهتره تست قطعی‌تره کرونا pcr هست که از مخاط میگیرن دیگه

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
یعنی تو بدن التهاب هست حالا یا بخاطر ویروس و....  تب و لرز، از دست دادن بویایی، سردرد شدید، ...

هیچکدوم نداره از بس کلداکس خورده بدنش بی حاله

فقط یکم سردرد بی حال  

از منم بهتره اشتها بیست  

منظور منم همین بود دیگه crp مثبت که حتما کرونا نیست پزشک چک کنه بهتره تست قطعی‌تره کرونا pcr هست که ...

ان شا ا.. که نداشته باشه من پدر مادرم مشکلات قلبی و دیابت دارن 

ان شا ا.. که نداشته باشه من پدر مادرم مشکلات قلبی و دیابت دارن 

انشاالله عزیزم 🙏🏻

تنتون سلامت💚