2777
2789
عنوان

کدوم شهرین؟ 💕🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهران کاش با خاک یکسان بشه

تهران خیلی دود و خاک داره ما به خاطر  خودم نرفتیم اونجا چون حساسم زیاد به هوای بد

خدایا به عزتت پناه اورده ام دست دلم را بگیر....  | حواستو به ماهــت بده 💕🌸  ♡چراغای شهر ارزش ندارن    

تبریز- شهر خوبیه برا زندگی- بدیش اینه تجملاتی هستن که فعلا بخاطر کرونا جمع شده این چیزا. مرداش نسبت به شهرهای دیگه خشکن و غیرتی تر. دستپخت و غذاهاشم اکثرا خوشمزه

دلم تنگته. خیلی😭😭😭 کاش خبر بدی از خودت😔
تهران خیلی دود و خاک داره ما به خاطر  خودم نرفتیم اونجا چون حساسم زیاد به هوای بد

خیلی خیلی خیلی شلوغ شده

دیگه هیچ جا واسه نفس کشیدن نیست

گرونی هم بیداد میکنه

خدایا از گناهانم بگذر... همانگونه که از آرزوهایم گذشتی...
بس که شلوغ و نا امن شده گرونی هم بیداد میکنه

میتونید ببایید بیرون.برید یه شهر دیگه.عجبا 😐😐من تهران به دنیا اومدم و بزرگ شدم و هیچ شهری برام مثل تهران نمیشه.حرفت جالب نبود .کسانی مثل شما که از امکانات این شهر استفاده میکنن و این حرفا رو هم میزنن همیشه برام عجیب بودن.من بچه بودم تهران مثل بهشت بود از همه ی شهرها به هوای کار و امکانات اومدن و همیشه هم ناراضی ان

تویی که داری امضامو‌ می خونی میشه یه صلوات بفرستی برا کم شدن شر کرونا از سر بشریت🌷🌷🌷
تبریز- شهر خوبیه برا زندگی- بدیش اینه تجملاتی هستن که فعلا بخاطر کرونا جمع شده این چیزا. مرداش نسبت ...

تبریزم شهر خوبیه  یادمه بابام اولا میگفت بریم تبریز دوسه سال زندگی کنیم😂💕الان کلا یادش رفته اصن

خدایا به عزتت پناه اورده ام دست دلم را بگیر....  | حواستو به ماهــت بده 💕🌸  ♡چراغای شهر ارزش ندارن    
وای مشهد هم مردمش عالین هم حرم وای دلم حرم خواست شهرش خوبه درسته؟

ارع شهرش خوبه. من غریبم اینجا اما شهرش رو دوس دارم و راضیم 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
میتونید ببایید بیرون.برید یه شهر دیگه.عجبا 😐😐من تهران به دنیا اومدم و بزرگ شدم و هیچ شهری برام مثل ...

تهران شهر خوبیه فقد دود و دمش بده وگرنه هم بزرگه هم قشنگه هم دیدنی های زیادی داره