2777
2789
عنوان

یه کمک موچولو کوچولو میکنین؟ 💝💕

109 بازدید | 9 پست

چطوری عکسی رو اینجا لود میکنین؟من بلدم ولی بارگیری نمیشه😐🌸موندم چجوریه

خدایا به عزتت پناه اورده ام دست دلم را بگیر....  | حواستو به ماهــت بده 💕🌸  ♡چراغای شهر ارزش ندارن    

باشه یه کوچولو موچولو کمکت میکنم

سایت آپلود عکس بعدش عکستو میزاری اونجا(میتونی تنظیم کنی کی حذف بشه) بعد ثبتت رو میزنی لینکشو کپی میکنیو الصاق

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوچولو موچول کی بودی تو 

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 

C:\fakepath\0cb71ac4-27ea-4aa5-80a5-f4f2d37d1b7c.jpg

الان این عکسرو اپلود کردم ممنون از کمک تون با کمک های کوچولو موچولو تون  

خدایا به عزتت پناه اورده ام دست دلم را بگیر....  | حواستو به ماهــت بده 💕🌸  ♡چراغای شهر ارزش ندارن    
C:\fakepath\0cb71ac4-27ea-4aa5-80a5-f4f2d37d1b7c.jpg الان این عکسرو اپلود کردم ممنون از کم ...

این که آبی نشده

کوچولو موچولو..🙃🙃

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭