2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی تیغ و ژیلت رو برای هیچ پوستی توصیه نمیکنم..نه واسه اصلاح صورت نه بدن..هم زود درمیاد، هم موهارو زیاد و تیغ تیغی میکنه، هم گاهی اوقات موی زیرپوستی درمیاد(البته واسه بدن)

نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍

ژیلت چون هیچ جوره ضرری نداره

اینکه میگن موی صورتو زیاد میکنه، الکیه

ولی ضخیم شدن موها هم بستگی ب پوست و موی خودتون داده

برای من ک گهگداری با ژیلت میزنم، موهای صورتم تغییر نکرده

بند فکر کنم پوست رو ی مقدار ب مرور زمان شل کنه.

موم ک اصللاااااا

لیزرم نمیدونم عوارض داره یا ن!!!!

ولی شمع هم اگ پوستتون حساس نیست خوبه

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
ژیلت چون هیچ جوره ضرری نداره اینکه میگن موی صورتو زیاد میکنه، الکیه ولی ضخیم شدن موها هم بستگی ب پ ...

وای من پوستم همینجوری شله فقدم بند میندازم چ کنم؟ موی صورتمم زیاده دیر دیر میندازم شل تر مشه؟

وای من پوستم همینجوری شله فقدم بند میندازم چ کنم؟ موی صورتمم زیاده دیر دیر میندازم شل تر مشه؟

والا شمام یا شمع یا ژیلت

اگه موی صورتتون نرم و کرکیه ژیلت بزنید. وگرنه ضخیم تر میشه ریشش

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛