2777
2789
عنوان

۱۳ سالمه بیاین

7009 بازدید | 57 پست

دوستان سلام میخوام راجب گوشی باهاتون صحبت کنم،همه دوستام،رفیقام و همکلاسیام گوشی شخصی واسه خودشون دارن.

بعد من هر وقت به مامانم میگم واسم بگیر همه دوستام دارن میگه من کاری به دوستات ندارم یا فکر میکنه چون گوشی دارن آدمای بدی عستن واقعا نمیدونم چجوریه اصن!!!

الان خواهر زاده های من ۳ یا ۴ سالشونه گوشی دارن حتی یکیشون یه تبلت داره به گوشی ولی به حرف من اهمیت نمیدن میگن ۱۵ سالگی

من اصلا استفاده نادرستی ازش نمیکنم واقعا!!!

فقط یه واتساپ و اینستا میخوام که بتونم با دوستام ارتباط بر قرار کنم این گوشی که الان دستمه مال مامانمه الان با این گوشی یه واتساپ با خط خودم دارم و اینستاگرام هم دارم ولی دوست دارم یه گوشی شخصی واسه خودم داشته باشم بنظرتون چیکار کنم؟!🙄🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر من ۱۲ سالشه ولی منم موافق نیستم براش گوشی بگیرن

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

دقیقا همون اینستارو نباید داشته باشی

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  

چ بد چه خوب پدر مادرن و هیجکس نث اونا دلسوز نیستن برای تو ... با اینکه افکارشون صحیح نی ولی کاری نمیشه کرد ...شما سعی کن در اینده همچین مادری نباشی

از آسمان بودن بسیار غمگینم ...

کاردرست رامادرت میکنه بچه خواهرمنم هم سن توهست ازگوشی مادرش استفاده میکنه اونم فقط واتساپ گروهای درسیش

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

من 15 سالمه ولی خب گوشی شخصی داشتم قبلا الانم دارم 

عزیزم مامانت نگرانته نمیخاد تو بری سمت خرافات و خلاف... یکم که بزرگ شدی گوشی شخصی برات میگیرن منم همسن تو بودم خیلی ناراحت بودم بابت این موضوع باور کن اینیستا این چیزا خوب نیس منحرف کنندس 

[-چی از قلبِ آدمی ك هی میشکنه ولی بازم میتپه قوی تره!؟🖤🥂✨-]

تا14سالگی صبر کن هر چقد بیشتر اصرار کنی فکر میکنن ی ریگی تو کفشت هست البته اگه خانوادت شکاکن

یا معامله کن بگو یا حیوون بگیرین برام یا گوشی حوصلم سر میره من چند سال پیش انجام دادم چون مامانم وسوایه جواب داد😂