2777
2789
آره بازه ولی دور ضریح میله گذاشتن باید با فاصله وایسته ن همه 

ساغر جان ترووووخدا برای من ویژه دعا کن 

بهش بگو من این ماه مامان بشم 

اسمم زهرا هست 

بگو نذرمو ازم قبول کنه😭ناامیدم نکنه 

اگر ازاد بودی برام دعای توسل بخون تو حرم منم برای شما میخونم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چند سال پیش  دکترا مادرمو جواب کردن   بابام بردش حرم حضرت معصومه   بجان امام رضا قسم شفا پیدا کرد    یا حضرت معصومه میدونم برادرت  اون امام غریب رو دوست داری به این روز عزیز قسمت میدم  به جمعه امام زمان قسمت میدم  دامن همه منتظرا رو سبز کن 

تو رو خدااا دعا کن منو ک مهرم بیفته ب دل همسرم 

من ی بار شکست خوردم دعا کن ک دیگه...

مشکلات مالیمون خیلی زیاد شده

انقدر زیاد ک نمی دونم باید چ کنم😢

به امید روزی که مامان یه دختر خوشگل به اسم ماهور ویه پسر ک هنوز اسمی براش انتخاب نکردم باشم                                                                               همسر عزیز من به امید این که روزی برسه ببینم از ته دل میخندی                                                                خدایا خودت مراقبشون باش

عزیزم برای منم دعا کن ترس عجیبی تو دلمه خدا کمکم کنه

اسمم فاطمه هست

برای سلامتی پسر و شوهرم و رسیدن شوهرم به حقش تو کار خیلی دعا کن.

انشاءالله به حق صاحب عصر خودت هم حاجت روا بشی.الهی آمین

خدایا شکرت بخاطر همه نعمتهایی که بهم دادی🙏🌹

سلام دوست عزیز خوااااهش میکنم هر وقت رفتید حرم برا شفای مریضم ب اسم فاطمه دعا کنید .التماس دعااای فرااااوون 🙏 ..سر مزار ایت الله بهجت هم رفتید از طرف من حمد بخونید و بگید برای فاطمه دعا کنید🙏