2777
2789

سلام دوستان، من دوازده روز پيش دوتا اچ سي جي زدم، و دكتر دقيقا شش روز و هجده ساعت بعد برام ازمايش تيتر بتا نوشت كه عددش١.٢١ بود، و منفي شد، به نظرتون زود آز ندادم؟! اخه هنوز زير دلم درد مي كنه، كمرمم همينطور، ولي دكتر گفت باردار نيستي و دوباره بايد اچ ام جي بزني، خداكنه اشتباه شده باشه، تو رو خدا كسي بىده كه بتاش كم باشه و باردار شده باشه؟!

نه توی خون باید بعداز شیش روز لااقل مشکوک بود یعنی مابین پنج تا بیست حالا که کمتره یعنی منفیه

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه توی خون باید بعداز شیش روز لااقل مشکوک بود یعنی مابین پنج تا بیست حالا که کمتره یعنی منفیه

يعني امكان نداره لقاح ديرتر اتفاق افتاده باشه؟! اخه تخمك بعد از هشت تا هفتاد و دوساعت ازاد ميشه، اين شيش روز با فرض اينه كه همون لحظه اي كه اچ سي جي زدم تخمك ازاد شده باشه، فقط اميدم به همينه😥

تا ۱۵روز بعده امپول مثبته کاذبه

اخه مال من منفي بود☹️كاذبم نشد😥 ولي كمرم و دلم درد مي كنه، زنداداشم هفته اولي كه رفت ازمايش بارداري بتاش زير پنج بود بهش گفتن اصلا باردار نيستي، ولي بعد از سه هفته كه رفت ازمايش يك ماه باردار بود ولي ارمايش خون نشون نداده بود، شايد اين امكانم باشه🥴

اخه مال من منفي بود☹️كاذبم نشد😥 ولي كمرم و دلم درد مي كنه، زنداداشم هفته اولي كه رفت ازمايش بارداري ...

توکل بر خدا شاید شمام اینحوری بودی😘

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍