2777
2789
عنوان

سوال درباره عدد بتا بارداری

503 بازدید | 31 پست

دوستان من هفته پیش ازمایش بارداری دادم عدد بتام ۲۹۲ بود بعد چهل و هشت ساعت بعد دوباره ازمایش دادم ۶۸۶ بود...دوباره دیروز ازمایش دادم ۹۷۶ بود...بنظرتون بارداری خارج رحمی یا پوچ هست؟؟؟؟

ن دیگه چرااینقدر ازمایش میدین ک استرس براخودت ن درست کنید هم و آزمایش اولی مشخص بوده ک بارداری دیگه من خودم کلا ی ازمایش دادم اینم 348 بود و تمام دیگه نداذم

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

من روز دوم عقب انداختم 

روز موعدم بی بی چک هاله انداخت 

کی برم آزمایش بدم خوبه؟

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
ن دیروز عصر جواب ازمایش گرفتم...با یه ماما مسورت کردم گفت حتما سونو واژینال برم ک  یوقت خارج رح ...

آخه ۲۴ ساعت پیش هم همین تاپیک رو زدی. نه انشاالله که نیست. من ماما مرکز بهداشت بهم گفت تالاسمی مینور داری به دکترم گفتم گفت اصلا همچین چیزی نیست فقط یه کم کم خونی ِ

ماما ها عادت دارن بترسونن.