2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین خدا عاشققققق منه ۷ سال یجور امتحانم کرد الان ۵ سال داره امتحانم میکنه این دیگه از دوس داشتن گذش ...

27 سال دارم موهام سفید شده دندونام ریخته از شدت غم غصه اما از لطف خدا نا امید نشدم فاطمه زهرا عزیزترین بنده خدا بود انقدر عذاب کشید که 18سال بیشتر عمر نکرد 

🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
اگ مثلا من خوبی کنم پایان زنرگیم خوب میشخ ؟؟؟؟؟

معلومه حالا نمی گم طوری می شه که همه حسرت بکشن اما درون خودت ارامشو حس می کنی

27 سال دارم موهام سفید شده دندونام ریخته از شدت غم غصه اما از لطف خدا نا امید نشدم فاطمه زهرا عزیزتر ...

اونا فدق میکرد اونا برگزیده های خدا بودند اومدنا تا یادمون بدن که تو شوخی کم نیاریم من نوعین هیچوقت خودم تو مقام ایشون نمیبینم مسلما پس نباید استانه تحمل خانوم رو با من‌مفایسه کرد 

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏
اونا فدق میکرد اونا برگزیده های خدا بودند اومدنا تا یادمون بدن که تو شوخی کم نیاریم من نوعین هیچوقت ...

مقایسه نکردم الگومونه خوب معلمونه می تونیم یاد بگیریم

معلومه حالا نمی گم طوری می شه که همه حسرت بکشن اما درون خودت ارامشو حس می کنی

اخه ارامشم رفت غزتم رفت سرمایه ام رفت همه چیزم‌و از دست دادم‌الان همه کسمم از دست بدم چی میممونه برا من 

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏
اره جای غریب باشی تنها باشی هر چقدر ثروت داشته باشی هم به درد نمیخوره نمیتونه برگرده؟

چرا میتونه، ولی خب این همه زحمت کشیده، الان برگرده؟ بعد برگرده اون رفاه و امکانات و داره؟ نه نداره، ادما بعد مهاجرت بین دوراهی سختی میمونن، ولی باید رو تصمیمشوون به ایستن

چرا میتونه، ولی خب این همه زحمت کشیده، الان برگرده؟ بعد برگرده اون رفاه و امکانات و داره؟ نه نداره، ...

خوب پس چاره‌ای نیست تصویری صحبت کنین درسته پیش هم بودن یه چیز دیگه‌اس ولی صحبت تصویری هم بد نیست کمی از دلتنگیاتون کم میشه

این ماه بی بی چکم دو خط پر رنگ بشه و بمونه و سالم باشه و دخترمون شفا بگیره به حق علی😢😢😢ای خدا کی میشه با ارامش بخابم

میشه برا حاجت دلم یه حمد بخونید😭😭😭😭 برای همه منتظرا دعا میکنم ..‌چون خودمم یه منتظر بودم🙏میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستید