2777
2789
عنوان

اندومتر پایین

95 بازدید | 3 پست

سلام خانما ما تنبلی تخمدان دارم 4ماه تحت درمانم 1وسال و نیم نازایی دارم الان دوماه متفومین مصرف میکنم همش اندومترم پایین میاد این ماه 4 شده بنظرتون امکان بارداری هست با این ضخامت اندومتر.اگه کسی تجربه ای داره و با اندومتر کم حامله شده بگه لاقل امید وار بشم 😭😫

پدرم تو برای من قوی تر از آنی  ک بمیری💔

من با 8 باردار شدم .

البته من اولش اندرومترم 18 بود وقتی به خاطر همسرم چند بار عمل کردم دچار مشکل شدم اندرومترم اومد پایین .ولی در نهایت با 8 باردار شدم .

کلا بیشتر از بیست دقیقه سرپا وایسم رحمم درد میگیره مدام باید دراز بکشم.و عملا کاری نمیکنم.این وسط عمل ها دکترم دچار اشتباه شد باعث شد رحمم زخم بشه .

بهت دارو استرودیل خارجی میدن رحمت بچه نگه میدار غصه نخور.

من با 8 باردار شدم . البته من اولش اندرومترم 18 بود وقتی به خاطر همسرم چند بار عمل کردم دچار مشکل ش ...

8 ک خوبه مناسبه بارداری هست.من دوماه اول ک درمانو فقط با لتروزول شروع کردم اندومترم 6و 7 بود ولی الان دوماه متفورمین هم میخورم همش 5و 4 بهم مدروکسی پروژسترون داد بنظرت تاثیر داره ممکنه  صخیمش کنه و باردار بشم

😭

پدرم تو برای من قوی تر از آنی  ک بمیری💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

8 ک خوبه مناسبه بارداری هست.من دوماه اول ک درمانو فقط با لتروزول شروع کردم اندومترم 6و 7 بود ولی الا ...

نه بابا اندرومتر مناسب 10 به بالا هست .

مدروکسی پروژستون به من میدادن ولی اون موقع گفتن چون تو پریودی هام خیلی خون ریزیم زیاد بود میگفتن باعث میشه خون ریزی کمتر بشه و ضخامت رحم که همون اندرومتر هست بهتر بشه .بعد که iui کردم همزمان استرودیل خارجی دادن که رحم زخیم تر بکنه 

شما همونی مدروکسی دادن باردار که بشی بلافاصله استرودیل میدن.نگران نباش.