2777
2789
عنوان

مشکل بزرگ من. بچه!

1382 بازدید | 136 پست

میدونم اینجا خیلیا منتظرن ولی من عمیقا عمیقا و عمیقا از پروسه بارداریو زایمان نفرت دارم مضاف براینکه ازنظر فلسفی هم باهاش موافق نیستم و خیلی دلایل دیگه..

حالا باوجودیکه یکسال و نیمه ازدواج کردیم مادرشوهرم هردفعه که حرف خواهرزادم میشه میگه شماهم یه بچه بیارین مثه فلانی که سرتون گرم شه و.. و هربار من مودباانه میگم قصدشو نداریم... برای منی که اینقدر روی این موضوع حساسم و بشدت درگیر کار و مشغله و فعالیت ام این مثل شکنجه است واقعا..

منم مثل توام

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بعلاوه اینکه ما هردو عین تراکتور داریم کارمیکنیم تا فقط بدهیا و وامهامونو صاف کنیم بعد برا ما برنامه میچینن بقیه.. با همسرم بخااطرش بحثم شد :( گفت من نمیتونم توی روی مامانم وایسم!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه کنیم ما بنظرت که ولمون کنن؟

من ب همه میگم بعد کرونا.تا اون موقع هم خدا بزرگه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

من سه سال و نیمه عروسی کردم اعصاب بچه ندارم

يبار براي هميشه بهش بگو بچه اوردن هركس ب خودش ربط داره!

انقد بدم مياد دخالت ميكنن-_- 

يكي ديه قراره بزاد يكي ديه قراره نونشو بده بقيه حرصشو ميزنن!!!:| اصلا قابل درك ني!

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-
خوب شما بالاخره قصدشو داری..حالا دیرتر..من دیگه هیچ حرفی نمیشه بزنم

نه بابا چ قصدی.اونا فکر میکنن قصد دارم.هر سری میپیچونمشون

يبار براي هميشه بهش بگو بچه اوردن هركس ب خودش ربط داره! انقد بدم مياد دخالت ميكنن-_-  يكي ديه ...

اخه متاسفانه این ادم بشدت مهربون و خیرخواهه..فقط نمیدونه که داره اذیتم میکنه..ترجیح میدادم از زبون پسرش بشنوه نه من