2777
2789

ماش

کباب

مایعات

سوپ

قطره شیر افزا

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهرم رفته بود دکتر دکتر بهش گفته بود شیر آبکی و پفکی به بچه نده. یعنی بی قوت. گفته بود  4 مغز بخور. کباب. روغن حیوانی  روغن زیتون. ارده شیره. آبگوشت. و غذاهای مقوی. بادوم حتما بخور. عسل خرما کشمش نخودچی.و.....

مرسی از جوابت عزیزم .قطره ی شیرافزا میخورم .ماش رو چ جوری باید استفاده کرد؟

با برنج بخور

با ماست بخور

کلا مایعات خیلی خوبه

من همش درحال خوردن چایی نبات بودم

هم واسه دلدرد بچه خوبه هم شیرتو زیاد میکنخ

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
ابگوشت  اگه بچتون دختره رازیانه بخور من پنیر پیتزا شیرمو زیاد میکنه بعضیا ماکرونی

ممنونم .بله دختره .شب تاصب چیزی هم میخورین شما؟من شب تا صب شیر میخوره برا صب دگ اصن ندارم مجبورم ی فلاسک چای میذارم بالا سرم تا صب هی بخورم ولی احساس میکنم  شیرمو زیاد نمیکنه

خواهرم رفته بود دکتر دکتر بهش گفته بود شیر آبکی و پفکی به بچه نده. یعنی بی قوت. گفته بود  4 مغز ...

دیگ‌کی میتونه اینارو بخوره اخه

دکترم نفسش از جای گرم‌بلند میشه

ممنونم .بله دختره .شب تاصب چیزی هم میخورین شما؟من شب تا صب شیر میخوره برا صب دگ اصن ندارم مجبورم ی ف ...

ی جورایی انگار ارثی هم هست

دوست من افسردگی گرفتخ بود هیچی نمیخورو

ولی دس ب سینش ک میزد شیر فوران میزد بیرون

خواهرم رفته بود دکتر دکتر بهش گفته بود شیر آبکی و پفکی به بچه نده. یعنی بی قوت. گفته بود  4 مغز ...

مرسی ک جواب دادی.نخود چی واقعا خوبه؟من زیاد دوس ندارم اگه خوبه ک بخورم پس