2777
2789
عنوان

بچه هااااا لطفا بیاید

51 بازدید | 10 پست

شوهر شغلش آزاده سرما خورده دارم میمیرم از ناراحتی دو سه لیوان دمنوش بهش دادم 

لطفا چیزایی ک واسه سرما خوردگی خوبه بگید من زودتر خوبششش کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خوبش کنه....بهش میوه وابمیوه های تازه و سوپ و شیرزنجبیل بده .اب نمک یادتون نره صبح و عصر و شب موقع خواب بعدشم چیزی نخوره ...اگه حوصلش نشد فقط صبح وشب بده قرقره کنه 

اقای جاویدخوشتیپ ...  
سیب و عسل چجوری همینجوری قاطی کنم بخوره؟

یه سیب رنده کنید یه قاشق عسل هم قاطیش کنید خیلی خوشمزه س😋.دوستان اینجا میگفتن پیاز قاچ کنید داخل جورابشون بذارن. بپوشن هم تب را میکشه پایین.ایشالا خدا سلامتی بده

❤️ فقط خدا و اهل بیت علیهم السلام ❤️

انقد مریضیش بده باید بیوفتی دنبالش بریزی تو حلقش

حتما بهش بدین راستی قرص ویتامینcهم بده صبح و شب ..عسل بریز تو شیر بده بهش. اگه سینش گرفته سیاه دانه بکوب بریز تو شیر داغ یا ابجوش و با عسل بده...

اقای جاویدخوشتیپ ...  
حتما بهش بدین راستی قرص ویتامینcهم بده صبح و شب ..عسل بریز تو شیر بده بهش. اگه سینش گرفته سیاه دانه ...

باشه مرسی از راهنماییتون

فقط آبریزش بینی داره و بدنش کوفته اس تبم داره به نظرم

من خونه مامانم اینا بودم امروز اومد دنبالم طفلک خیلی حالش بده.

باشه مرسی از راهنماییتون فقط آبریزش بینی داره و بدنش کوفته اس تبم داره به نظرم  من خونه مامان ...

برای تبش قرص کلد استاپ بدین ..فقط قبلش ی چیزی بخوره کضعف نکنه .اگر الوورا دارید ژل وسطشا درار بمال ب دست و پا و صورت و شکمش زود تبش میاد پایین ...خونه را هم زیادی گرم نکن و پتو را کامل سرش ننداز اگه تبش زیاده...

اقای جاویدخوشتیپ ...