2777
2789
عنوان

نماز میخونین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 72 پست
میخونم ولی بعدش سست نمیشم یه حسی دارم که حتمااا باید بخونم نمیتونم حتی یه نمازو هم جا نمیندازم

خوش ب حاااالت😔💕

در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی مهربون التماس دعای شدید...😔

ای جااانم حتمااا امشب نمازتو خوندی اگه نخوندی بلند شو بخون

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

بله میخونم اگر اینو برای خودت یه تکلیف بدونی بدونی داری با نماز نخوندن نافرمانی خدایی رو میکنی که همه چیز با دستشه به نظرم بهت کمک کنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
وای مث منی😂😂😂 منم پریود ک بشم بعدش دیگه تنبلیم میشه😂😂 ولی نماز خوبه کاش مرتب بخونیم

چیکار کنمممم😔😔😔😔

در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰

باد صبا نصب کن یه صدای یه اذانی که به دلت میشینه بزار و اذان گفتنشو فعال کن

برنامه بریز قبل اذان کاراتو تموم کنی

« شطرنج یه دنیای کامله که از ۶۴ مربع تشکیل شده حس میکنم توش امنیت دارم میتونم کنترلش کنم بهش چیره بشم و قابل پیش بینیه پس اگه لطمه ببینم فقط خودم مقصرم ! » Queens Gambit
باد صبا نصب کن یه صدای یه اذانی که به دلت میشینه بزار و اذان گفتنشو فعال کن برنامه بریز قبل اذان کا ...

مرسی گلم از راهنماییت

بله میخونم اگر اینو برای خودت یه تکلیف بدونی بدونی داری با نماز نخوندن نافرمانی خدایی رو میکنی که هم ...

التماس دعا😔