2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم رفلکس داشت اما گریه نميکرد دکتر هم ميگفت عاديه و تا سه ماهگی هي شیر بالا مياورد و خسته کننده بود تا چهار ماهش شد خودش خوب شد اما پسر فاميلمون این مشکل رو داشت و خیلی گریه میکرد دکتر هم شربت براش نوشت ولی بی فایده بود و تا چهارماه شد رفلکس خوب شد. زیاد غذای باد دار نخور. باید تحمل کرد ديگه. به پشت دست بزارش ماساژش بده

اخه میگن دارو تاثیر نداره

وا کی گفته

دخترم چهار ماهش بود رفلاکس شدید داشت به طوری که شیر میخورد مثل شیلنگ با فشار از گلوش میپاشید بیرون بعد بردم فوق تخصص گوارش نوزادان بهم گفت که کپسول امپرازول هست که بزرگا میخورن داخلشون دونه دونه هست باز کن بیست تا دونه ریز بریز داخل اب سیب طبیعی  دوقاشق بهش بده تا دوماه خوشبختانه به یک ماه هم نکشید خوب شد منم دیگه بهش ندادم

😶😶😶
دختر منم رفلکس داشت اما گریه نميکرد دکتر هم ميگفت عاديه و تا سه ماهگی هي شیر بالا مياورد و خسته کنند ...

خیلی سخت و طولانیه کاش زودتر خوب بشن

خدایا شکرت😍 خدایا کمکم کن

عزیزم اگه رفلاکسش کم باشه با یه مراقبت هایی میشه کنترلش کرد . اولا موقع شیر دادن یه بالش بذار زیر اون پایی که سر نی نی هست و می خواد شیر بخوره ، اینجوری سر نی نی یکم بالاتر از بدنش هست و شیر کم تر بر میگرده تو دهنش . بعد از شیر دادن هم اصلا نخوابونش ، بغلش کن و سرش رو بذار روی شونت و بدنش هم صاف باشه ، حداقل 20 دقیقه اون جوری نگهش دار و آروغش رو هم حتما بگیر . برای خوابش هم یه تشک هایی هست مخصوص بچه های رفلاکسی که شیب دارن ، از اونا بگیر خوبه براش ، البته خود تشک ها یکم سفتن ، می تونی یه تشک نرم روش پهن کنی و بعد نی نی رو روش بخوابونی

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم