chakavakjoonamm مدیر استارتر عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 354 عنوان انتخاب رشته 78 بازدید | 7 پست سلوم سلوم ابجیا بچه ها من میخام معلم علوم تجربی شم خب اول باید برم رشتع تجربی از اونجا ب بعد چ کنم نمیدونم😐💔🤦🏻♀️میشه راهنمایی کنینمسی 1399/10/25 | 19:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مالیفیسنت_هستم عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 3229 راه راحتش اینه که دیپلم رو گرفتی میری،زیست شناسی پیام نور بدون کنکور میخونی ازمون میدی و معلم میشی زنهایی که به دنبال برابری با مردها هستند آرزوی بسیار کوچکی دارند❥
parminkhanoom عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 218 کنکور بدی دانشگاه فرهنگیان رو انتخاب کنی🤗😐البته الان فرهنگیان در حد پزشکی طرفدار پیدا کرده و قبولیش سخته 🌹💔
chakavakjoonamm مدیر استارتر عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 354 راه راحتش اینه که دیپلم رو گرفتی میری،زیست شناسی پیام نور بدون کنکور میخونی ازمون میدی و معلم میشی جان من 😳یکی ب من گف برو فرهنگیان بعد ک قبول شدی مصاحبه و این چیزاس
مالیفیسنت_هستم عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 3229 جان من 😳یکی ب من گف برو فرهنگیان بعد ک قبول شدی مصاحبه و این چیزاس فرهنگیان که یکم سخته از تجربی فرهنگیان قبول شدن همین راهو برواگه ازمون قبول بشی یه سال باید دوره ببینی و مصاحبه ام داره زنهایی که به دنبال برابری با مردها هستند آرزوی بسیار کوچکی دارند❥
chakavakjoonamm مدیر استارتر عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 354 فرهنگیان که یکم سخته از تجربی فرهنگیان قبول شدم،همین راهو برواگه ازمون قبول بشی یه سال باید دو ... مرسی پس برم زیست و....بازم ممنون
sargardon77 عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2241 فرهنگیان که یکم سخته از تجربی فرهنگیان قبول شدم،همین راهو برواگه ازمون قبول بشی یه سال باید دو ... کی قبول شدی ؟میشه بگی چقد خوندی؟؟ میشه واسه ما 👧👦 ی صلوات بفرستین که بهم برسیم و خوشبخت بشیم لطفا واسه جور شدن جهازمم ی صلوات بفرستین 😁😁😁
مالیفیسنت_هستم عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 3229 کی قبول شدی ؟میشه بگی چقد خوندی؟؟ ببخشید قبول شدن رو اشتباه نوشتم شدم😂من رشته ام یچیز دیگه اس زنهایی که به دنبال برابری با مردها هستند آرزوی بسیار کوچکی دارند❥