بچه ها فامیلا شوهرم برادرشوهرم با پدرشوهرم و خواهر شوهرم میخوان بیان خونمون بعد اینا از دوهفته قبل زنگ میزدن میگفتن فردا میخوایم بیایم نمیومدن بعد ۱ ساعت پیش زنگ زدن میگن تو راهیم داریم میایم🤐برادر شوهرم که زیاد میاد اما خواهر شوهرم راهش دوره هر یکی دوسال میاد من میخواستم غذا بهتر درست کنم آماده تر باشم اولین باره بچه کوچیکش میاد یه کیکی درست کنم خیلی بدم اومد این طوری بنظرتون با شوخی بگم تا دیگه تکرار نکنن؟
نه بهشون بگو دوست داشتم بهتر تدارک میدیدم این جوری ناجورشد ایشالا سری بعد زودتر خبر بدین شرمنده نشم
🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاهپوستان را انسان میدانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد میکرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمیداند بلکه حیوانات ناطق و انساننما میداند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیستها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانههایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.