2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که دخترداییم داره راضیه ازش 

خودمم دیروز امرسان خریدم خدا کنه خوب باشه

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!

سلام من یخچال هیمالیا داشتم فریزرش جاداره ولی بعد از چند سال خراب شد تعمیر کردیم یه چند ماه خوب بود دوباره خراب شد و فروختیم کلا خیلی سرد نمی کرد و کم کم مواد توی فریزر یخ نمی زد الان چند ماهی است سایما گرفتیم ایشاالله خوب باشه

کلا یخچال هیمالیا برای من پنج سال سالم بود 

بدترین خاطرات زندگی ام مال روزهای یخچال هیمالیا بود چند برابر خرید پول تعمیرات دادیم، خدارو شکر از اون جنازه دراز راحت شدم(قدش نسبت به بقیه یخچال ها بزرگتر بود جادار تر هم بود) 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

بدترین خاطرات زندگی ام مال روزهای یخچال هیمالیا بود چند برابر خرید پول تعمیرات دادیم، خدارو شکر از ا ...

یه سال سالم بود، چهار سال در حال تعمیر

بعدش ساید سامسونگ خریدم واقعا این چند سال راضی ام

عع یعنی نگیرم

من که یخچال جهیزیه ام بود، اشتباه کردم کاش یه چیزی نمیخریدم می‌گذاشتم رو پولش اون کوفتی رو نمیخریدم، اگر خریدی انشاالله که برای شما خیر داشته باشه

من که یخچال جهیزیه ام بود، اشتباه کردم کاش یه چیزی نمیخریدم می‌گذاشتم رو پولش اون کوفتی رو نمیخریدم، ...

نه من هنوز نخریدم فقط دیدمش مغازه آخه خودمم یه یخچال مال جهیزیم پدرم و در آورد از بس که خراب شد گفتم یه جنس خوب و مناسب بگیرم

نه من هنوز نخریدم فقط دیدمش مغازه آخه خودمم یه یخچال مال جهیزیم پدرم و در آورد از بس که خراب شد گفتم ...

پس استوا بگیر مادر شوهرم دوازده ساله شاید استوا داره و خیلی راضیه من تعریفش رو زیاد شنیدم