2777
2789
عنوان

خانومایی که بدنسازی کار کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ببخشید سوال دارم تو نت خوندم ورزش های شکم عضلات شکم تقویت میکنه ولی لاغر نمیکنه...درسته؟؟؟

عزيزم اول وقتي شروع ميکني به ورزش حرکات نرمشي پياده روي کن بدنت گرم بشه بعدشم وقتي حرکات قدرتي رو دور تند بري باعث چربي سوزي هم ميشه عضله شکمت هم سفت ميکنه چون فقط اگه بخواي شکمت لاغر بشه بايد پوست شکمت هم سفت و به بالا کشيده بشه پس وقتي کرانچ و دراز نشست يا هر حرکت قدرتي ميري رو دور تند برو که باعث چربي سوزي بشه  ضربان قلبت بالا بره هم سفت بشه  بعد حرکات قدرتي هوازي برو هوازي هم تو لاغري خيلي موثره

عزيزم اول وقتي شروع ميکني به ورزش حرکات نرمشي پياده روي کن بدنت گرم بشه بعدشم وقتي حرکات قدرتي رو دو ...

ممنون برام وقت گذاشتی 😍😍😍

گلم 10روز 1ساعت ورزش میرم شکمم کمی اومده جلو داداشم میگه چون داره اب میشه اومده جلو....گفتم از شماهم بپرسمِ...این ورزشهایی که گفتید رو میرم از روی گوشی ...اول کل بدن انجام میدم بعد شکم مبتدی. ..کارم درسته؟؟؟

ممنون برام وقت گذاشتی 😍😍😍 گلم 10روز 1ساعت ورزش میرم شکمم کمی اومده جلو داداشم میگه چون داره اب م ...

درسته عزيزم سعي کن حرکاتي که ميري همه جا بدنتو درگير کنه تنها رو يه قسمت از بدنت کليک نکن مثلا دوچرخه ثابت که ميري هم پاهات هم عضلات شکم به کار ميگيره يا مثلا پياده روي خالي نرو داري پياده روي ميکني دوتا طناب بزن دوتا حرکات کششي برو بعد ادامه بده به پياده روي بعد دوباره يه حرکت ديگه اينجوري ضربان قلبت هم بالا ميره هم زود چربي سوزي ميکني هم همه جات به اندازه لاغر ميشه 

يکي هم اينکه اب ميان ورزش بخور

غذا هاي نفخ دار کم بخور و نفخش هم بگير

درسته عزيزم سعي کن حرکاتي که ميري همه جا بدنتو درگير کنه تنها رو يه قسمت از بدنت کليک نکن مثلا دوچرخ ...

ممنون عزیزم بابت محبتت😘😘اینا انجام میدم تا عید نتیجه بگیرم خداکنه...بهت میگم نتیجشو😘😘😘😘

درسته عزيزم سعي کن حرکاتي که ميري همه جا بدنتو درگير کنه تنها رو يه قسمت از بدنت کليک نکن مثلا دوچرخ ...

سلام عزیزم شما اطلاعات خوبی داری میشه منم راهنمایی کنی؟

من باشگاه میرم با دستگاه 

من فقط قسمت بالاتنه ام اضافه وزن کمی داره ،شکم و پهلو و چربی اطراف خط سوتین دارم،سینه هام ولی بزرگ نیست

مربی م زیاد پیگیر نیست فقط یه برنامه داده و کاری بهم نداره

میخوام بدونم برای من چه کارهایی بهتره

الپتیکال و دوچرخه و ..داده ،بدتر پایین تنه ام لاغر نشه

یا پرس سینه باعث کوچکی سینه نمیشه؟

بعد مثلا با وزنه سنگین کار کنم یا سبک؟

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

سلام عزیزم شما اطلاعات خوبی داری میشه منم راهنمایی کنی؟ من باشگاه میرم با دستگاه  من فقط قسمت ...

سلام عزيزم زياد اطلاعات ندارم ولي تا جايي که بتونم بهت کمک ميکنم

اول اينکه حرکات ورزشي تنها باعث لاغري نميشه باعث فرم دهي هم ميشه دوچرخه و... به بدنت فرم ميده براي پايين تنه بيشتر سعي کن حرکات قدرتي برو که باعث فرم دهي ميشه مثلا دو ست رفتي ما بينش خوراکي هاي حاوي پروتين وحجم دهنده بخور مثل اجيل و موز اينا که حجم بگيره پايين تنه ات هم خوش فرم بشه

پرس سينه باعث لاغري وکوچيک شدن سينه نميشه اگه درست انجام بدي بلکه باعث سفت شدن بافت وعضلات سينه ميشه اول کار سعي نکن از دمبل هاي  سنگين استفاده کني با دمبل هاي سبک شروع کن که اذيت نشي مثلا تو هرست 8دفعه برو دفعات بد که برات راحت ترشد دمبل يکم سنگن تر بزن با ست بيشتر

دمبل هارو هم ن خيلي سبک  ن خيلي سنگين انتخاب نکن يه جور انتخاب کن هم برات سنگين باشه هم بهت فشار نياد

شنا ديوار هم خوبه برا بالا تنه

سلام عزيزم زياد اطلاعات ندارم ولي تا جايي که بتونم بهت کمک ميکنم اول اينکه حرکات ورزشي تنها باعث لا ...

عزیزم یک دنیا ممنون 

خیر ببینی🌹🌹🌹

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.