سلام من۲۴سالمه دوسالپیش توی عقد باردارشدم واما به دلیل بی عقلی خودم وترس باقرص سقط کردم شوهرم پرستار بیمارستان بود بایکی از جراحان زن صحبت کرد واونم قرص مزو میشنهاد کرده مجبورم شدم۱۲قرص بزارم تاسقط بشه.یک سال ازین قضیه گذشت تا ناخواسته باردار شدم ونمیدونم به خاطر این که خدانبخشیدم بود توهفته هشتم سقط شد.خیلی داغون شدم خیلی توبه کردم رفتم دکتر گفتن عفونت وزخم دارم.گفتن اگه خوب شدم میتونم ۳ماه دیگه باردار بشم ۳ماه گذشت ورفتم یه دکتر دیگه گفت عفونت نداری واقدام کن توهمون ماه اول حامله شدم اما ازهمون اولش کمردرد ولکه داشتم تااینکه توهفته ۸دوباره سقط شد.خیلیا میگن دیگه رحمت نمیتونه بچه نگه داره وسقط میکنه تا ۲۰دقه راه میرم کمردرد شدید میشم خیلی داغونم عفونت وزخمم بیشتر شده نمیتونم باشوهرم رابطه ی خوبی داشته باشم ازبس گریه وتوبه کردم دیوونه شدم تصمیم گرفتم برم یایم خونه حامی یه فرزند بشم تابخشیده بشم.از بعد سقط همه ی زندیگم عوض شد اون کشتم تا آبروم نره اما الآن چه وضعی دارم خیلی زندگیم بهم ریخته دیگه نمیتونم باشوهرم زندگی کنم بعضی وقتا میگم ازش جدابشم تااون بره پی زندگی خودش و خوشبخت بشه احساس میکنم من دارم زندگیش نابود میکنم تقصی من بود همه ی اینا من بودم که اصرار کردم سقط بشه.الان اونقدر از دوتا سقطای بعدم آسیب دیدم که از لحاظجسمی داغونم.مثل یه پیرزن شدم.هیچکس درکم نمیکنه روزی صد بار به خودکشی فکر میکنم همش دارم توبه وگریه میکنم اگه یه بلایی سررحمم اومده باشه چکار کنم اگه دوباره سقط بشه چکارکنم.
استرس سمه واست برو روانشناس اول این احساس گناهتو درست کن فرضا بچه دار شدی بچه یه مادر افسرده به چه دردش میخوره روحیت خیلی خرابه
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نگران نباش توکل کن به خدا بالاخره یه راه درمانی پیدا میشه .نمازاتو سر وقت بخون ازش بخواه تا ببخشتت. توبه کن
وقتی می مانی و می بخشی فکر میکنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
وقتی می مانی و می بخشی فکر میکنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
عزیزم برات دعامیکنم ب امیدخداو ب حق امام رضا خیلی زود باردارشی بچتو صحیح وسالم بگیری توبغلت.ازخدا کمک بخواه ازش ناامیدنشو اگ واقعاپشیمونی مطمئن باش خدابخشیدتت ب خودش توکل کن امیدوارباش مطمئن باش کمکت میکنه⚘
اگه امضامودیدی برای امام رضاوپسرش امام جوادصلوات بفرس❤❤❤❤دعاکنین حاجت منم بده من منتظرمعجزشم😄😄😄
منم امسال ناخواسته باردارشدم ولی بعد عروسی تا الان تصمیم داشتم سقط کنم از زایمان و.. اونم تو کرونا خیلی میترسم. با این متن نظرم بکلی عوض شد. میخوام نگهش دارم انشاالله ب زودی خدا یه بچه بهتون بده
تو منی یا من توام،عزیزم غصه نخور استرس نداشته باش که سمه ،دقیقا همینا که میگی واسه منم پیش اومد اول یه سقط عمدی بعد خودش سقط میشد ،بعدم ناباروری ،زخم عفونت،من از نظر روحی داغون شده بودم بعدش رفتم مشاور ک بهم قول داد اگه این. وسوسه ها و دلنگرانیا رو کنار بذارم راحت بچه دار میشم،منم ب شوهرم میگفتم تو برو دنبال زندگیت منو طلاق بده
این متن نوشتم تا به همه ی اونایی که توشرایط من قرار میگیرن بگم تورخدا تصمیم درست بگیرین.من فقط دارم گریه میکنم ودعا میکنم زمان به عقب برگرده وباافتخار به همه میگفتم حاملم وزودی عروسیمون میگرفتیم.ای کاش میشد وهیچ وقت این روزا رو نمیدیدم.از خدا میخام اون فرشته ای که بهم دوسال پیش داد دوباره بهم برگردونه یه فرصت دیگه بهم بده.به اندازه ی کافی سختی کشیدن وعذاب دیدم.خیلی کارا تصمیم گرفتم بکنم تاخودم من وببخشه.