2777
2789
عنوان

تنگی نفس اضطرابی

13064 بازدید | 58 پست

سلام بچه ها یک هفته پیش یه شب میخاستم بخابم یهو نفسم بالا نمیومد هرکاری میکردم اصن افتضاح تقریبا پنج شب نخابیدم رفتم دکتر ریه نه سرفه دارم ن درد معاینه کرد بهم گف احتمالا حساسیت داری برام اسپری و اینا نوشت یکم بهتر شدم یه دو روز، الان از دیروز باز همین طور شدم، دیشبم نخابیدم تا صبح بیدار بودم😞,من تو شهر غریب با برادرم زندگی میکنم دیگ روم نمیشه بهش بگم دوباره منو ببر دکتر،دلم خیلی شور میزنه همش سینم تا گلوم میسووزه و داغ میشه و یهو نفسم تنگ میشه وقتی بهش فکر نمیکنم بهتر میشم، دیگ بس نفس عمیق کشیدم یه طرف بدنم تیر میکشه، میخام با دارو گیاهی کنترلش کنم حس میکنم عصبیه و جسمی نیست لطفاً بگین چی بخورم اگر تجربه مشابهی داشتین برام بنویسین، واقعا شرایطم بحرانیه😞 اونایی که اینجوری بودین شمام قفسه سینتون حس داغی زیاد داشت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم چند روز پیش قفسه سینم به شدت درد داشت انگار یکی همش فشار میداد نفسم بزور در میومد ارزوم شده بود ی نفس راحت بکشم رفتم دکتر گفت بخاطر استرسه ..قرص پوکساکیم ۵ داد بهم ۲ روز خوردم خوب شدم

عزیزم من این شرایطو ۱۳ ساله دارم،ماله منم هرجا میرفتم دکترا میگفتن البته یکیش گف الرژی داری باید بری ی شهر دیگ زندگی کنی🙄یکی گف قلبت مشکل داره بالاخره هزارتا حرف،ک هیچکدومش نبود و فقط منشاش عصبی بود وب معدم ربط داشت،استرس ک بگیرم الانم همینطوری میشم،معدم اسید زیاد ترشح میکنه میزنه دور قلبم،باعث میشه ک قلب نتونه راحت بزنه،اینو ی دکتر عمومی تشخیص داد

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
واقعا؟؟

حتما از معدته،به من قرص معده داد ناشتا میخوردم خیلی بهتر میشدم،آب جوش عسل یا آبلیمو عسل باعث میشه نفس کشیدنت راحتتر شه،دارچین زیاد نخور تنگی نفسو بیشتر میکنه

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)