2777
2789
عنوان

عفونت واژن

73 بازدید | 8 پست

سلام.خانومای‌مهربون.یک عرضی داشتم خدمتتتون.اینکه‌من‌دخترم‌و‌تابحال رابطه فیزیکی نداشتم.اما چون ورزشای سخت انجام دادم پرده ندارم فک‌کنم.سوال اولم اینه که دخترو قبل ازدواج میبرن پیش پزشک جهت معاینه؟و دوم اینه که من ترشح خیلی دارم همیشه بعد ترشحاتم خشک میشن به رنگ زرد در میان سفت میشن میچسبن به ته لباس زیرم.باید چکا کنم.و از کجا بدونم عفونت دارم.اصلا برم پیش پزشک یانه؟هک میترسم نازاشم.

اولی که بستگی به طرف مقابلت داره ببرنت یا نه خصوصی بیا میتونم کمکمت کنم 

دومی هم اگه زرده و خشک میشه اره عفونت و باکتریایی هم هس دارو میده خوب میشی

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دکتر. حتما عفونت داری . اگه بکارتم بخاطر ورزش از بین رفته باشه دکتر متوجه میشه . 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
من تکواندو و ژیمناستیک کار کردم.از بچگی.تائثیر گذاشته.تکواندو کاپ میزارن برا دخترا که من نزاشتم موقع ...

اهان

موفق باشی عزیزم♥️

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔