2777
2789

خانما سلام من پسرم ماه بعد دوساله میشه ولی یه مشکلی دارم...اول اینکه هنوز هیچی نمیگه و بعد اینکه اصلا یک جا نمیشینه که بهش چیزی اموزش برم. بشینه هم اصلا توجه نمیکنه و سرش به کار خودشه...چطور اموزشش بدم؟؟؟

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤

باهاش حرف بزن

کتاب شعر واسش بخون

با ماشین و اسباب بازی هاش واسش نمایش اجرا کن

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

اموزش دادن که به یه جا نشستن نیست با بچه های هم سنش بازی کنه یا زیاد باهاش حرف بزنین در حین بازی و درکل وقت بیشتری براش بذارین بدون استرس دادن به بچه

میشه واسه سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین❤منتظرا به حضرت علی اصغر متوسل بشین ناامیدتون نمیکنه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زوده عزیزم کم کم یاد میگیره من خودم تا 6 سالگی ی کلمه هم نمیگفتم بعدش مثل بلبل حرف میزدم 😂🤦‍♀️

از 13سالگی طلاق پدرومادرم و دچار افسردگی و بیماری دو قطبی 16 سالگی یه خودکشی ناموفق داشتم از 18سالگی دچار اسکیزوفرنی شدم،2سال بیمارستان روانی بستری شدم، 19سالگی یع تصادف سنگین و یک ماه تو کماه بودم،تو سن 14سالگی 3بار ترک تحصیل کردم چون حافظم ب شدت داغون بود،بدنم پراز جای تیغ بود و گل مصرف میکردم ولی الان من 22 ساله هستم با افسردگیم جنگیدم با بیماریم جنگیدم، من خوب شدم اره من تونستم، اینارو گفتم ک اوله راه جا نزنین و نا امید نشین ، من جنگیدمو الان دارم ب چیزایی ک میخوام میرسم(خانم دکتره آیندم) تو میتونی پس بیخیال خواستت نشو ، موفق باشی خوشگلم❤️💛مربی زومبا، تتو کار و ناخن کارم هستم😎😁باهم مهربون باشیم، هیچ کس از فردای خودش خبر نداره💛افسرده ها بیمار نیستن فقط دنیارو بیشتراز بقیه فهمیدن! من از اون آدماییم ک مینویسم ن اینکه نویسنده باشم، مینویسم، حرفامو مینویسم اما یه سری چیزارو نمیشه نوشت مثل یه چیزی بین بغض و اشک ک تو میبینی ولی بقیه نباید ببیننش💛

پسرا یه جا نمیشینن که.

پسر من چهارسالشه خیلی هنر کنه یه ربع بشینه 

اموزش مستقیم هم نباید داد به بچه ها. کل زندگی اموزشه براش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من برا دخترم از ۷،۸ ماهگی کتاب میگرفتم کتابای رنگی و تصویری خیلی دوست داشت الانم ک ۵سالشه کتاب خیلی دوست داره

از روشکلشون بهش یاد میدادم اسم میوه ها رنگاشون 

با توپ بازی مثلا توپای رنگی داشت میگفتم ابی رو بیار قرمز بذار رو مبل

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
باهاش حرف بزن کتاب شعر واسش بخون با ماشین و اسباب بازی هاش واسش نمایش اجرا کن

با ماشیناش بازی میکنیم و خیلی حرف میزنم باهاش اسم وسایل و رنگ هارو میگم ولی اصلا نگاهمم نمیکنه یا بدو بدو میره پی کاره خودش و اینکه تا کتاب دستم میگیرم میپره کتابو میگیره پرت میکنه اینور اونور و اصلا نمیشینه ک بخونم. پشتش هم راه میرم میخونم جیغ میکشه و فرار میکنه

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤

کتاب شعربخون حتما براش پسرمن ک یماه دیگه دوسالش پرمیشه عاشقه کتابه بعضی اوقات کلافه میشم

کتابای تاتی کوچولو ۱۰جلد داره خیلی خوبه براسنش هرکدوم ۲یا۳تومن بود میگرفتم الان شدن ۵تومن

می می نی ام خیلی خوبه فقط یکم گرونه دونه ای ۱۵تومن

کتابای حمام،وسایل نقلیه،میوه،غذا و کای کتاب قشنگ هست 

من برا دخترم از ۷،۸ ماهگی کتاب میگرفتم کتابای رنگی و تصویری خیلی دوست داشت الانم ک ۵سالشه کتاب خیلی ...

منم براش ۶ ماهش بود از باغ کتاب کلی کتابای پارچه ای و رنگی خریره بودم متاسفانه از همون موقع هم بازیش نمیداد و نگاهشون نمیکرد. الانم اصلا گوش نمیده به کتاب . جیغ میزنه و فرار میکنه 

کتاب شعربخون حتما براش پسرمن ک یماه دیگه دوسالش پرمیشه عاشقه کتابه بعضی اوقات کلافه میشم کتابای تات ...

من کتابای پارچه ای خریدم کتابای می می نی خریدم چون خودم بچه بودم عاشقش بودم. کتاب حسنی خریدم ولی اصلا گوش نمیده. فرار میکنه و جیغ میزنه و کتابو پرت میکنه.

پسرا یه جا نمیشینن که. پسر من چهارسالشه خیلی هنر کنه یه ربع بشینه  اموزش مستقیم هم نباید داد ...

اخه غیر مستقیم اصلا نگاهم نمیکنه بدو بدو میکنه و اصلا دم به تله نمیده و جیغ میکشه.

با ماشیناش بازی میکنیم و خیلی حرف میزنم باهاش اسم وسایل و رنگ هارو میگم ولی اصلا نگاهمم نمیکنه یا بد ...

انگار داری در مورد پسر من حرف میزنی 😂 ۱۵ ماهشه دقیقا همینطوره 🥴

زندگی پر از سورپرایزه