2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته شدم بریدم از دست خواهرشوهرام مخصوصا یکیشون که خیلی فکر می کنه می فهمه و عاقله ولی در حقیقت کم داره بدجور همه هم می گن نمی دونم چکار کنم تصمیم گرفتم دیگه رابطه ام رو باهاشون کم کنم و با اون یکی که خیلی اذیتم کرده کلا رابطه ای نداشته باشم تا اینکه دیروز زنگ زد به مادر شوهرم  

خسته شدم بریدم از دست خواهرشوهرام مخصوصا یکیشون که خیلی فکر می کنه می فهمه و عاقله ولی در حقیقت کم د ...

عزیزم تروخدا کامل تعریف کن چیشده

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 

از فحاشی گرفته تا تهمت و دعوا انداختن و حتی تصمیم داشت کاری کنه که من و شوهرم طلاق بگیرم داشت زندگیم رو نابود می کرد تو دوسالی که طلاق گرفته بود و پیش ما بود من رو نابود کرد منم خسته شدم الانم که ازدواج کرده چندبار باهاش بیشتر تماس نگرفتم از برخوردش خوشم نیومد دیگه تماس نگرفتم چون می خوام باهاش رابطه نداشته باشم 

از فحاشی گرفته تا تهمت و دعوا انداختن و حتی تصمیم داشت کاری کنه که من و شوهرم طلاق بگیرم داشت زندگیم ...

خب آفرین دیگه برخورد نداشته باش نرو نیا و زنگ نزن تا میتونی کاری کن نبینیش

دیشب زنگ زده میگه چرا بهم زنگ نمی زنه و فلان مادر شوهرم گفت زن واداشت اخلاق نداره و فلان بعد قطع کرد گفت چرا سراغش رو نمی گیری گفتم وقتی هرچی از دهنش در می آمد و بارم کرد جلو همه مهمونات گفت که تو ما رو نمی خوای تو اخلاق و فهم ک شعور نداری منم دیگه میخوام خوب باشم اخه مثل اینکه قبلا خیلی باهاش بد بودم میخوام خوب باشم بخاطر محبت شما چندبار باهاش تماس گرفتم و دیگه نمی گیرم 

دیشب زنگ زده میگه چرا بهم زنگ نمی زنه و فلان مادر شوهرم گفت زن واداشت اخلاق نداره و فلان بعد قطع کرد ...

خب چی گفتن بهت بعدش 

خب چی گفتن بهت بعدش 

مادر شوهرم انکار کرد و گفت کی این حرف ها رو زد حالا خوبه چند نفر که تو اون مهمانی بودن حضور داشتن منم گفتم جلو خودت بارم کردن یادت نمیاد منم دیگه میخوام خوب باشم