2777
2789
عنوان

دعوای عجیب منو شوهرم بیاید ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم خودت هم قبول داری زیادی بحث کش دادی و شوهرت به جنون رسوندی چون این حرکتش نشونه فشار عصبی و روحی روانی شدید ه .  لزومی نداره خانواده ها در جریان بذارید . بهتره خونه بمونی و سر سنگین باشی تا بابت حرکتش عذرخواهی کنه .. شما هم یادت باشه هم جوابی و کش دادن بحث و دعوا خودت کوچیک می‌کنه . 

کار شما اشتباه بوده که بحث رو کش دادی  کار ایشونم اشتباه بوده که  نتونسته خودشو کنترل کنه ...

نمیشه سر ب سر حساب کرد بالاخره بحث بوده اون واقعا بهم آسیب زد و غرورمو شکست مگه چیکار کرده بودن

خواهش میکنم بخاطر ما ام که شده رعایت کنید.ماسک.دستکش و...

من همسرم از اول بهم گفت تو مدیریت کن و نذار کار به جایی بکشه که دستم روت بلند شه،یه بار که دستم بلند شه دیگه دفعه های بعد راحتت تر میشه برام. منم آویزه گوشم کردم و وقتی میبینم تو بحث دیگه داره امپر میچسبونه کوتاه میام و سکوت میکنم. ادم خودشم باید یکم عاقلانه رفتار کنه اخه. 

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

گلم این یه موردروفکرکنم خودتون هم مقصربودین البته من کارایشون رو تاییدنمیکنم بنظرم به هیشکی نگوبزرگش نکن ولی سرسنگین باش 

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

بشین باهاش حرف بزن  مطمئن باش اونم پشیمونه

ب هیچ وجه من نمی‌رم جلو حتی اگه این قهری ده سال طول بکشه

من همسرم از اول بهم گفت تو مدیریت کن و نذار کار به جایی بکشه که دستم روت بلند شه،یه بار که دستم بلند ...

چی بگم والا.درسته حرفت

من همسرم از اول بهم گفت تو مدیریت کن و نذار کار به جایی بکشه که دستم روت بلند شه،یه بار که دستم بلند ...

این کارش باعث شده نسبت بهش سرد شم.واقعا دیگه حتی نمی‌خوام بقصد نوازشم دستشو بهم بزنه

حق نداره . ولی ایشونم یک ظرفیت و کششی داره .. آسون نبخش این کارش رو عادت نشه براش . 

این باره چهارمه دفعه های قبلی با خط و نشون بخشیدمش ولی داره کم کم عادت میشه براش.

بقول اون کاربر میگه دیگه داره بمرور راحت میشه براش.

بنظر تو چیکار کنم که بفهمه دیگه تحت هیچ شرایطی حق ندارند این کارو کنه.

بخدا. و روزه از شدت گوش درد و گردن درد دارم ب خودم میپیچم.دیشب رفتم درمانگاه خودم تنهایی حتی

نمیشه سر ب سر حساب کرد بالاخره بحث بوده اون واقعا بهم آسیب زد و غرورمو شکست مگه چیکار کرده بودن

بله  کاسه ترازو ایشون سنگین تره  

و اینکه شما قهر کردید چند روزه و جرف نمی زنید میتونه تقاص این سنگینی باشه

یذره ملایم تر برخورد کن تا اونم مجاب بشه بیاد سمتت 

نذارید از هم دور بشید 

به هم یاد بدید بخششو 

ادم بعضی وقتا بخاطر زندگیش غرورشو میذاره زیر پاش 

مطمئن باش وقتی شما بری جلو ، اون بیشتر شرمنده میشه 

بلاخره از حق نباید گذشت ، شما هم مقصر بودی این وسط ، فقط اون مقصر ماجرا نبوده ک

°° کاربر آقا  °° ... انجام کار درست هیچوقت اشتباه نیست ...

یه چیزی بگم شاید باورت نشه اما من و همسرم تا حالا یه روز کامل یا یه شب تا صبح باهم قهر یا سرسنگین نبودیم.همسرم از قهر بشدت متنفره و میگه قهر یعنی تموم شدن زندگی و طلاق واسه همین همیشه سعی کردم اگه بحث کردیم و کار به جاهای باریک کشید سکوت کنم یکم اروم شه و بعد باهاش کم کم حرف میزنم و بالاخره اشتی میکنیم بعد میخوابیم. گاهی هم میگه نه و فلان یا قهره بهش میگم دلم نمیاد قهر بخوابیم و من تا صبح خوابم نمیبره و دیگه آشتی میکنیم. 

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها