2777
2789
عنوان

من همونیم که گفتم نامزدم

628 بازدید | 24 پست

من همونم‌که دیروز گفتم‌نامزدم‌گفته احوال پرسی و پیام‌دادت وظیفه زنه از دیروزم‌باهوش حرفی نزدم‌سر این‌موضوع بنظرتون الان باهاش حزف بزنم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط براش پیام ننویس ، آخه خیلی غلط املایی داری😁

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

😐🤨🤨😂نامزد منطورت عقد یا دوس پسرتون 

اصولا نامزد عقد کرده میشه ولی خب الانا همه چی از اصول خارج میشع😁

معجزه ی خدا خبر نمیکند📣 لطفا با احتیاط ناامید شوید⛔️

اصولا نامزد عقد کرده میشه ولی خب الانا همه چی از اصول خارج میشع😁

گفتم اگ دوس پسرشون ی کاری بکنه ولی شوهرشون سکوت میکنم در برابر حرف غیر منطقی اش 😉

👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️

نه 

چی خودتونو سبک میکنین وقتی بهتون توهین میشه

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  

چرا باید مردم جامعه این قد سطح فکرشون پایین باشه نامزدت باید کتاب زیاد بخونه احساس میکنم شخصیتش کامل نشده هنوز بزرگ نشده از نظر فکری

تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉
من یه جا میگفتم نامزد گفتن نه وقتی عقد کردی میشه شوهر نه نامزد😐 نمیدونم دیگه چی باید بگم😂

آره دیگه عقد که میکنی شرعا و قانونا دیگه شوهرته ولی تا وقتی نرن سر خونه زندگی هم نامزد عنوان میشه که یه دوره ی چند ماهه هم هس دوره ی نامزدی ولی خب هر کی هر چی میخواد میتونه بگه یکی میگه نامزد یکی میگه آقامون یکی میگه شوشو😐😑😅😅😅

معجزه ی خدا خبر نمیکند📣 لطفا با احتیاط ناامید شوید⛔️